Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Utre moze da se vidi kolku luge imaat poveke bodovi od mene, a kolku pomalce, zatoa sto mislam deka nema da go pisuva smerot!!!!

а упишување со платена половината од партиципацијата, кога ке е?

Utre moze da se vidi kolku luge imaat poveke bodovi od mene, a kolku pomalce, zatoa sto mislam deka nema da go pisuva smerot!!!!

Ако добро се сеќавам лани ги дадоа по смерови, но сортирани по конкурсен број.

А на кој смер конкурираше и колку бодови си пресмета дека имаш?

Ќе оде ли некој до факултетот, да види дали ме има мене на некоја листа ?:pipi:

Колку плаќаш ??? :smir:

Едно пиво. Крали Марко.

Конкурсен број?

Нее битно, проверија веќе, ама резултати ќе имало на 5 септември, сега пишувало само кој се пријавени. И треба сам да си правам математика колку луѓе има над мене... Фала енивеј.

нема да биде ништо поразлично задутре
само што ќе има листа државна, листа приватна квота и луѓе надолу посивени кои ќе треба да плачат...:toe:
и денес има бројки, и можеш да си видиш кај си според тоа колку примаат во државна, колку во приватна, и колку ќе се одбиени...
освен ако не направат измени во квотите...

Едно пиво. Крали Марко.

Нее битно, проверија веќе, ама резултати ќе имало на 5 септември, сега пишувало само кој се пријавени. И треба сам да си правам математика колку луѓе има над мене... Фала енивеј.

Може... Кажи како да те барам...И на кој смер си ??? :helou:

нема да биде ништо поразлично задутре
само што ќе има листа државна, листа приватна квота и луѓе надолу посивени кои ќе треба да плачат...:toe:
и денес има бројки, и можеш да си видиш кај си според тоа колку примаат во државна, колку во приватна, и колку ќе се одбиени...
освен ако не направат измени во квотите...

Само што нема да се прошируваат квотите и едно 400-500 луѓе ќе плачат и ќе мора да се запишат или на приватен или на некој од новите државни факултети.

Замисли... роден во Скопје, а факултет мора да студираш во Штип. И уште те заебавааат дека си од провинција, бидејќи не влечеш на штипски :)

каква е ситуацијата на економски?
колку се пријавени?

Јас да се пофалам, влегувам во државна квота, така да колеги се гледаме од октомври:)

Јас да се пофалам, влегувам во државна квота, така да колеги се гледаме од октомври:)

И јас сум во државна квота, само на ризично место сум, така да ќе си почекам официјално.

Ej, gi nema nigde rezultatite ?
Bruka i sramota za fakultetot... ne mozam da vidam dali sum vlegol ili ne.. koj ke ceka do petok.. ? znae nekoj dali ke gi zakacat na internet rezultatite ili ne

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom