Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
Дали примаат студенти на смерот Банкарство, финансии и осигурување. Колку математика има на овој смер?Статистика има?

Еве сега јас се запишав на Економски факултет во Струмица, има некој да каже како е што е бил, да објасни некои работи, малку сум оддалечен од Економијата пошто не учев Економско во гимназија и сега мислам дека ке ми е малце потешко, ама чекам малце информации од вас.
Фала однапред.

Има ли некој информација за датумите за пријавување на испити за септемвриска сесија и за запишување на година?

Има ли некој информација за датумите за пријавување на испити за септемвриска сесија и за запишување на година?
Од 25ти до 31ви Август за пријавување испити во Септемвриска е мислам , а запишување на година ваљда во септември...

Еве сега јас се запишав на Економски факултет во Струмица, има некој да каже како е што е бил, да објасни некои работи, малку сум оддалечен од Економијата пошто не учев Економско во гимназија и сега мислам дека ке ми е малце потешко, ама чекам малце информации од вас.
Фала однапред.
колеги ќе сме, потешко ке ти е бидејки имаш мали познавања од економијата но за 6 ке има :Д

Пријавување испити од 25ти до 2ри, полагање од 3ти до 15ти.

До Деканот а и сите останати:))
Услов за запишување на трета година?????
Мора ли да биде цела прва исчистена и пола од втора или доволно е да се има над 90 кредити???

Денес одам да пријавувам испит господата решиле да си го спојат и Понеделник и да не работат :tapp:

До Деканот а и сите останати:))
Услов за запишување на трета година?????
Мора ли да биде цела прва исчистена и пола од втора или доволно е да се има над 90 кредити???

Мислам дека треба да се има само 90че за да се запише, а не се исклучува и можноста да ти е прва чиста, ако не е си ги плакаш кредитите.

Има ли некој сеа што ќе е трета година Финансиски да каже што изборен ќе бира и кои ќе се проф. и асс..

Сега ќе одам статистика на цел испит, прашањата ќе бидат на раскажување (како на завршниот) или како на колоквиум ? има некој инфо?

Дали од нашиот факултет има можност на пр да студираш еден семестар во друга држава ? :)

Мислам дека треба да се има само 90че за да се запише, а не се исклучува и можноста да ти е прва чиста, ако не е си ги плакаш кредитите.

Има ли некој сеа што ќе е трета година Финансиски да каже што изборен ќе бира и кои ќе се проф. и асс..

Менаџмент на мали бизниси-Проф.Фотов

Не сум на финансиски ама кога прашував за мене ја добив и оваа информација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom