Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
Aj ako saka nekoj so gi ima tija domasna investicii da mi gi prati. Jas go nemam polagano od koga go smenija trajce i sega e promenen testo a planiram da go polagam 2 ra dekada sega na 1 vi mart.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Лани на испитот по Инвестиции, задачите беа дадени со голи, празни табели и вие требаше да си ги пишувате ставките со вредностите ? Или пак проф. ви ги даде готово пополнети, само да ги напишете бројките ??

На кои сметки се уплаќа кога полагаш по 4-ти пат, и по колку пари.
Поз

На кои сметки се уплаќа кога полагаш по 4-ти пат, и по колку пари.
Поз

За комисиско полагање на испит се уплатуваат дополнителни 900,00 денари на истата уплатница како и за пријавување на испит.

Да не имате некој информација Англиски-5 за економски кога ке се полага????
12 прва декада и 26 втора декада
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 14:10 ---
Aj ako saka nekoj so gi ima tija domasna investicii da mi gi prati. Jas go nemam polagano od koga go smenija trajce i sega e promenen testo a planiram da go polagam 2 ra dekada sega na 1 vi mart.

Регистрирај се на курсот таму ги има закачено домашната klucot e invest

bese li nekoj denes da polaga usen zavrsen ispit po osiguruvanje vo stip?
kako bese?

bese li nekoj denes da polaga usen zavrsen ispit po osiguruvanje vo stip?
kako bese?
Јас поминав добро али прашањата беа убиство , хит прашања беа од дополнителните и основните ризици сите до последно да ги наброеш ако ти фали паѓаш

Здраво дечки , може некој да ми каже во врска со економика на претпријате од проф. Маргарита на што да обратам повеке внимание , пошто материјалот е многу голем. :) :D

Како поминавте на завршниот инвестиции? јас го пријавив во втора декада па да знам што да очекувам :)

Финансиски менаџмент полагаше некој во прва декада? Усно беше или писмено, како,што беше, инфо плс?

Jas polagah pismeno bese a imase 3 prasanja i 2 zadaci prasanjata gi nemase vo knigata bog znae fotov od kade gi ima izvadeno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom