Економски факултет- Штип

• Креатор на темата Креатор на темата AFI
  • Време на започнување Време на започнување
Пипл шо бидна со статистика ? Праша некој ? позз

Колеги колешки!!! никој не пишува :(
Случајно некој да ги има информатика прашањата ?

Колеги колешки!!! никој не пишува :(
Случајно некој да ги има информатика прашањата ?

Кој прашања ..учи од слајдовите ако имате на курсот сите прашање се од таму ние лани некој си прашања имавме та не зезнаа се си беше од материјалот за учење...Ајдее позз и крши нога :helou:

Пипл шо бидна со статистика ? Праша некој ? позз

100 евра чини само следењето на предавањата и допломата што ќе ти ја дадат на крај.

Превоз (авион + автобус), смештај, храна, пиење .. Се е тоа плус од твој џеб. И проф. кажа дека скапо излегува, ако ти одговара - бујрум. :toe:

Добро бе сите најавуваат почеток на колоквиумска недела од 16ти, а никој не го кажува распоредот на полагања !?!?!? :tapp::tapp:

Добро бе сите најавуваат почеток на колоквиумска недела од 16ти, а никој не го кажува распоредот на полагања !?!?!? :tapp::tapp:

:bravo: конечно добро прашање,што им стана на овие никој ништо не кажува,кога ќе се полага втор колоквиум а кога завршен ? Изгледа уште не се освестиле од 1 мај

^ Има време ќе објават не се бунете до петок како и да е....Вие само учете си :pos2:

Луѓе ај кажете нешто за менаџмент и претприемништво, гледам дека е воведен од годинава на угд и планирам да го запишам, па некој во Скопје шо има студирано на истово нека пиши искуство. Ме интересира дали е добар избор според вас, што мислите... :pipi:

Е-бизнис(втора година-изборен) ако некој го полагал на цел испит нека пише

И за Математика 2 ме интересира

Статистика цел испит лесно е ?
лесно можам да земам 6че или ?

Статистика цел испит лесно е ?
лесно можам да земам 6че или ?

Тешко,

Има многу формули и начини за памтење(иако ги даваат на лист измешани) ама ако не си учел ништо не правиш:(

Јас како вонреден (да немавме две три вежби со асистентот) немаше да положам

Кога треба да се пријават завршните испити?

Кога треба да се пријават завршните испити?

Веднаш штом ги добиеме резултатите од II колок. и вкупно освоените поени. До почетокот на другата недела некаде би требало да ги имаме ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom