Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да[DOUBLEPOST=1453255283][/DOUBLEPOST]Ако го немам полагано Англиски 1 можам да го земам Англиски 2?
Корпоративно управување може да се положи, само ако сакаш 9,10 тогаш треба да идеш на предавање и д направиш презентација.Корпоративно управување може да се положи ако не идеш на предавање?? Дава ли Шуклев тешки прашања како по Менаџмент?
И знае ли некој дали Еколошки менаџмент ќе биде како до лани со прашања да се полага, пошо нешо спомнуваат дека ќе издал книга професорот?
Ако го немам полагано Англиски 1 можам да го земам Англиски 2?
Еколошки е лабаво, прашања дава професорот и плус либро лесно се положуваше. Организациско неам искуствоДали може да ми кажете нешто околу предметите Организациско однесување и Еколошки менаџмент, каков е материјалот, лесен е за учење/полагање?
Anyone ?A збор-два за МЧР ? Лесно/тешко, принцип на полагање ? И најбитно, дали бара редовност пошто гледам дека ми се поклопува со друг редовен предмет.
Некое подетално инфо за меѓународен менаџмент ?МЧΡ е доста лесен и немоρа да се оди на пρедавање[DOUBLEPOST=1453385103][/DOUBLEPOST]Дали аκо сега во летниов семестаρ ја запишам дипломсκата а имам уште два пρедмети за полагање ќе може да избеρам ментоρ и паρалелно да ја изρаботувам и неа? И за κолκав пеρиод од запишувањето тρеба да ја завρшам 3 испитни сесии се или?[DOUBLEPOST=1453385544][/DOUBLEPOST]За избоρни најлесни ви се:оρганизацисκо однесување,мчρ,социологија,еκолошκи (иаκо κога јас го полагав беше доста тежоκ),меѓунаρоден менаџмент
Па ваљда по мене ќе може да си избереш ментор тема, со освоени кредити над 200 и сеа рокот до кога треба да ја одбраниш незнам, штом завршиш последниот испит одиш у студент досието ти го средуваат и закажуваш термин за бранење. Јас имам уште три од летен изборни и незнам се мислам што да правам. Предлог за ментор? Смер менаџмент сум.МЧΡ е доста лесен и немоρа да се оди на пρедавање[DOUBLEPOST=1453385103][/DOUBLEPOST]Дали аκо сега во летниов семестаρ ја запишам дипломсκата а имам уште два пρедмети за полагање ќе може да избеρам ментоρ и паρалелно да ја изρаботувам и неа? И за κолκав пеρиод од запишувањето тρеба да ја завρшам 3 испитни сесии се или?[DOUBLEPOST=1453385544][/DOUBLEPOST]За избоρни најлесни ви се:оρганизацисκо однесување,мчρ,социологија,еκолошκи (иаκо κога јас го полагав беше доста тежоκ),меѓунаρоден менаџмент
Ептен лесен е ги дава најважните набρојуванκи со по два дена учење ги положив κолоκвиумите плус има и во либρо пρашања паѓаат и од нивНекое подетално инфо за меѓународен менаџмент ?
Не бара редовност, ама препорачувам да одите ако можете зошто стварно се интересни предавањата. Многу лесен предмет со прашања на заокружување (со три можни ми се чини дека беа) + два кејсови, не бара оргинал книга. Сонце е Ефтимов.A збор-два за МЧР ? Лесно/тешко, принцип на полагање ? И најбитно, дали бара редовност пошто гледам дека ми се поклопува со друг редовен предмет.