Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Проектен менаџмент како е на полагање? На заокружување, отворени прашања...? И дали бара присуство, затоа што се поклопува со редовни предмети...

A збор-два за МЧР ? Лесно/тешко, принцип на полагање ? И најбитно, дали бара редовност пошто гледам дека ми се поклопува со друг редовен предмет.

Корпоративно управување може да се положи ако не идеш на предавање?? Дава ли Шуклев тешки прашања како по Менаџмент?
И знае ли некој дали Еколошки менаџмент ќе биде како до лани со прашања да се полага, пошо нешо спомнуваат дека ќе издал книга професорот?

Ако го немам полагано Англиски 1 можам да го земам Англиски 2?

Ако го немам полагано Англиски 1 можам да го земам Англиски 2?
да[DOUBLEPOST=1453255283][/DOUBLEPOST]
Корпоративно управување може да се положи ако не идеш на предавање?? Дава ли Шуклев тешки прашања како по Менаџмент?
И знае ли некој дали Еколошки менаџмент ќе биде како до лани со прашања да се полага, пошо нешо спомнуваат дека ќе издал книга професорот?
Корпоративно управување може да се положи, само ако сакаш 9,10 тогаш треба да идеш на предавање и д направиш презентација.

Дали може да ми кажете нешто околу предметите Организациско однесување и Еколошки менаџмент, каков е материјалот, лесен е за учење/полагање?

Корпоративно или Менаџмент на перформанси?

И дали може Етика од филозовски и во летен да се земе?

Предлог изборен за летен 4ти семестар изборен предмет? Досега ми се избрани социологија и еколошки менаџмент ?[DOUBLEPOST=1453332991][/DOUBLEPOST]
Дали може да ми кажете нешто околу предметите Организациско однесување и Еколошки менаџмент, каков е материјалот, лесен е за учење/полагање?
Еколошки е лабаво, прашања дава професорот и плус либро лесно се положуваше. Организациско неам искуство :)

МЧΡ е доста лесен и немоρа да се оди на пρедавање[DOUBLEPOST=1453385103][/DOUBLEPOST]Дали аκо сега во летниов семестаρ ја запишам дипломсκата а имам уште два пρедмети за полагање ќе може да избеρам ментоρ и паρалелно да ја изρаботувам и неа? И за κолκав пеρиод од запишувањето тρеба да ја завρшам 3 испитни сесии се или?[DOUBLEPOST=1453385544][/DOUBLEPOST]За избоρни најлесни ви се:оρганизацисκо однесување,мчρ,социологија,еκолошκи (иаκо κога јас го полагав беше доста тежоκ),меѓунаρоден менаџмент

Последно уредено:
МЧΡ е доста лесен и немоρа да се оди на пρедавање[DOUBLEPOST=1453385103][/DOUBLEPOST]Дали аκо сега во летниов семестаρ ја запишам дипломсκата а имам уште два пρедмети за полагање ќе може да избеρам ментоρ и паρалелно да ја изρаботувам и неа? И за κолκав пеρиод од запишувањето тρеба да ја завρшам 3 испитни сесии се или?[DOUBLEPOST=1453385544][/DOUBLEPOST]За избоρни најлесни ви се:оρганизацисκо однесување,мчρ,социологија,еκолошκи (иаκо κога јас го полагав беше доста тежоκ),меѓунаρоден менаџмент
Некое подетално инфо за меѓународен менаџмент ?

Па ваљда по мене ќе може да си избереш ментор тема, со освоени кредити над 200 и сеа рокот до кога треба да ја одбраниш незнам, штом завршиш последниот испит одиш у студент досието ти го средуваат и закажуваш термин за бранење. Јас имам уште три од летен изборни и незнам се мислам што да правам. Предлог за ментор? Смер менаџмент сум.

Некое подетално инфо за меѓународен менаџмент ?
Ептен лесен е ги дава најважните набρојуванκи со по два дена учење ги положив κолоκвиумите плус има и во либρо пρашања паѓаат и од нив

A збор-два за МЧР ? Лесно/тешко, принцип на полагање ? И најбитно, дали бара редовност пошто гледам дека ми се поклопува со друг редовен предмет.
Не бара редовност, ама препорачувам да одите ако можете зошто стварно се интересни предавањата. Многу лесен предмет со прашања на заокружување (со три можни ми се чини дека беа) + два кејсови, не бара оргинал книга. Сонце е Ефтимов. :love:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom