Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има некој да продава оргинал книга ЕКОНОМЕТРИЈА нека ми пише во пп. :)

Да не продава некој Основи на Менаџмент 8-мо издание?

Ми треба итно.

Акo имa некoј вишoк aнглиски учебник, мислaм се викaше Интелеџент бизнис, некa ме кoнтaктирa вo пп. Црвен е вo кoрицaтa, некoлку гoдини унaзaд се кoристи Прилеп

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Бумп

Истo aкo имa зa прoдaвaње некoј oснoви нa екoнoмијa oд Тaки Фити некa ме кoнтaктирa

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Dali nekoj go ima POLITIKA NA SOCIJALEN RAZVOJ zemeno .go zapisav semestarov ama go nema na raspored na predavanja.Dali nekoj znae kade i koga se odrzuvaat predavanjata.Dali nekoj imal vakva situcija? fala

Ми требаат книги за прва година по математика, економија и сметковдоство :confused:

Dali nekoj go ima POLITIKA NA SOCIJALEN RAZVOJ zemeno .go zapisav semestarov ama go nema na raspored na predavanja.Dali nekoj znae kade i koga se odrzuvaat predavanjata.Dali nekoj imal vakva situcija? fala

Го има на распоредот, 2 год. Економија смер, редовен е таму. Предавањата се понеделник, среда и четврток од 10-12 во П3.

Може некој да ми каже дали да идам на СИС предавања кај Љубиша? Нешо слушав дека немало скрипти или учебник и он давал на предавања материјал нез што.

Продавам :
- Книга Економија на инвестиции ( копија, подвлечена, прашања што се паѓаат)
- Книга Економија на јавен сектор ( копија, подвлечена, прашања што се паѓаат)
-Книга Финансиски пазари и институции ( копија, подвлечена, прашања што се паѓаат)
Кој е заинтересиран нека ми пише :)

Продавам оргинал збирка Математика и копија учебник.

И копии учебник и збирка Основи на сметководство.

Дечки некој што бил на предавање демографија годинава да кеже дали и оваа година ќе се полага со книга на колоквиум и дали кажа нешто за правење презентации?

Дечки некој што бил на предавање демографија годинава да кеже дали и оваа година ќе се полага со книга на колоквиум и дали кажа нешто за правење презентации?
Рече дека пак ќе се полага со книга првите 10 мин од колоквиумите, а за презентација уште од сега треба да се пријавиме кај асистентката Марија.

Рече дека пак ќе се полага со книга првите 10 мин од колоквиумите, а за презентација уште од сега треба да се пријавиме кај асистентката Марија.
фала колешке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom