Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Продавам
МАТЕМАТИКА ЗА ЕКОНОМИСТИ
  • учебник (копија)
  • збирка и таблици (оригинал)
ВОВЕД ВО СМЕТКОВОДСТВО учебник (копија)

Повеќе информации во порака.

Последно уредено:
Продавам
-Математика за економисти (учебник, копија и збирка и таблици, оригинал)
-Сметководство (учебник, копија)
Заинтересираните нека ми пишат лп. :D

Продавам:

Трговско право (учебник,скрипти,прашања)
Методи на продажба (учебник оригинал + пример презентација за плус поени + скрипти)
Демографија (учебник+скрипти)
Математика (збирка, таблица, тетратка со решени задачи од двата колоквиуми)

* Сите предмети се положени со високи оценки од скриптите, во книгите е подвлечено тоа што е најважно да се учи, за цени пишете во инбокс

Беше некој денес на Аграрна да пренесе што кажал професорот?

Продавам комплет математика + дополнителни задачи
и учебник сметководство. :)

Ако може нешто повеќе да ми кажете за Љубиша по сметководство :icon_lol:

Ако може нешто повеќе да ми кажете за Љубиша по сметководство :icon_lol:
Немој да си губиш време да одиш на предавања. За колоквиуми добро ги спреми прашањата и задачите од Либро и оние во збирка и без проблем ќе положиш ;)

Продавам книги Основи на менаџмент, ФПИ, Финансиско сметководство, Трговско право.

Немој да си губиш време да одиш на предавања. За колоквиуми добро ги спреми прашањата и задачите од Либро и оние во збирка и без проблем ќе положиш ;)

Продавам книги Основи на менаџмент, ФПИ, Финансиско сметководство, Трговско право.
А дали треба оргинал книги или може и копија кај него?

Kako e Angliski 1 kako za izboren predmet, zamaraat li mn so gramatika, t.e. od koe nivo pochnuva?

Дали демографија дава на кол. книга цело време,
И дали се вадат подобри оценки на испит ако се остави?

Акo имa некoј вишoк aнглиски учебник, мислaм се викaше Интелеџент бизнис, некa ме кoнтaктирa вo пп. Црвен е вo кoрицaтa, некoлку гoдини унaзaд се кoристи Прилеп

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ги пропуштив првите предавања ако може некој што е прва година да ми објасни во инбокс кои книги треба да се купат по економија , математика , сметководство и трговско право , дали оригинал или копии ?

Sent from my SM-G350 using Tapatalk

Колеги, тие што беа на предавање демографија, дали презентацијата влегува во оценка и без неа не може 10 или само плус поени се добиваат?

Прва година сум на Економски и ми треба информација дали има разлика помеѓу старото и новото(збирката и таблиците се споени) издание збирка по математика?Дали Драге Јанев бара исклучително нова или пак ке помине и со старите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom