- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
7ца извадив на истиотШо можеш ти да напраиш..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
7ца извадив на истиотШо можеш ти да напраиш..
Сети се да не си заборавил да пишеш име или индексот ни шифрарникот...Најубаво што побрзо оди кај асистентката.Колеги полагав економија но ме нема на список со резултатите, можно ли е мојот шифрарник да не е прегледан или доколку го нема ќе треба пак да полагам?
И мене ме интересираше прашањево за испит економија пошо ја сум на граница првиов колоквиум, a мн учев, нејќам 6ка, ако е полесно на испит да си идам..Има 40 прашања, немој да оставиш 8 на последната страна, сврти го тестот 5 пати, од искуство ти кажувам.
![]()
Види, јас пред 3 години полагав, забораив 8 прашања, али пак извадив 6ка, а пошто тука негде на граница со 7ца, ми рече напраи семинарска ако сакаш 7ца.И мене ме интересираше прашањево за испит економија пошо ја сум на граница првиов колоквиум, a мн учев, нејќам 6ка, ако е полесно на испит да си идам..
и знам прашањата се подетални на колоквиумите, слушам и дека втори колоквиуми секад се потешки од први, а ти со 7ца на испит полесно помина? т.е дали се поповршни прашањата? (и со колку точни се?)
И сакам да прашам кој знае, дали и како се поништуваат колоквиуми?
Дава, ако те има на списокот од кој ќе дели потписи.Da ne znae nekoj Shuklev po Menadzment dali dava poeni od spisoci ili vazat samo za potpis?
Јас бев прва група..претпоставувам дека во задачите имаше ,,замки,,....резултати денес ???...или наредниот понеделникима некој што полагаше ЕКОНОМЕТРИЈА и беше втора група да пише како ги постави 3те задачи