Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми објасни од кај да земам уплатница за казна за потпис организациско и кога е најдоцниот рок за уплаќање ?

Некој да ми објасни од кај да земам уплатница за казна за потпис организациско и кога е најдоцниот рок за уплаќање ?

Обично уплатниците се земаат од книжарата во факултетот, евентуално од студентски. А до кога незнам... не сум уплаќал.

Истите уплатници како за административна такса,само кај приходна шифра ќе смениш 013 и цел на дознака "казна за потпис мамевиебам"
Најкасно да уплатиш можиш до денот кога заверуваш семестар, заедно ја носиш и та уплатница покрај образецот и другата за административна такса.

Материјалов за втор колоквиум по организациско е bullshit :гомце:

Истите уплатници како за административна такса,само кај приходна шифра ќе смениш 013 и цел на дознака "казна за потпис мамевиебам"
Најкасно да уплатиш можиш до денот кога заверуваш семестар, заедно ја носиш и та уплатница покрај образецот и другата за административна такса.
400 денари треба да се уплатат? :))

Марија Трпкова-Несторовска, со долга плава коса :)
Сакам да одам на консултации...тешко ми оди економетријата, вонреден студент сум.Објаснуваат ли на консултации ???
Бил некој некогаш ?

Сакам да одам на консултации...тешко ми оди економетријата, вонреден студент сум.Објаснуваат ли на консултации ???
Бил некој некогаш ?

Мене Весна ми предава статистика , мислев за тоа прашуваш. Ја фалеа асистентката на тие што им држеше вежби статистика добро објаснувала, а на консултации не сум била.

Бил некој некогаш ?
Сигурно ќе ти објасни асистентката Марија. Многу е фина.
А и супер објаснува. :)

Има некој од Е БИЗНИС смер од постарите генерации да ме насочи за пракса во кои фирми можам да одам што имаат врска со смерот, пошто стварно не сум запознаена? Благордарам однапред :):)

Мене Весна ми предава статистика , мислев за тоа прашуваш. Ја фалеа асистентката на тие што им држеше вежби статистика добро објаснувала, а на консултации не сум била.
Сеа мислам оти знам која си. Мислев избришен ти е профилот. :icon_mrgr:

некој да каже втор кол. МЧР како изгледа ?

Доколку има некој земено еколошки менаџмент овде, ако сака да ми објасни што е поентата со 9тово прашање? Благодарам однапред.

Доколку има некој земено еколошки менаџмент овде, ако сака да ми објасни што е поентата со 9тово прашање? Благодарам однапред.
Кај ги има прашањата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom