Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Кога е увид организациско ?

Последно уредено:
Кога е увид организациско ?
1531998_787950721215360_1275937458678572114_n.jpg

Колеги некој да ме насочи на кој тип задачи да се акцентирам повеќе за втор колоквиум по Осигурување? Фала :)

Колеги некој да ме насочи на кој тип задачи да се акцентирам повеќе за втор колоквиум по Осигурување? Фала :)
Драге е непредвидлив во принцип и некогаш знае да даде изведувања и задачи, некогаш само задачи, така да не може да идеш без извежбани изведувања или задачи. Знам за втор дека има мерак да ги дава задачите со контраосигурување и оние со премија, така да можеш да обрнеш повеќе внимание конкретно на тие примери и секако да ги изнавежбаш изведувањата.

Ако си одел на предавања, пролистај ги и изведувањата од час, затоа што кај нас на втор колоквиум (лани) даде изведување од тетратка, кое дури и ни го назначи дека е важно, па баш и ми беше обележано, а беше едно од полесните :)

Која и е асистентка на Весна Буцевска ?

Колега/колешке а ја имаш ли програмата E-views по економетрија?Aко да пиши ми во порака да ти пуштам меил ако можеш да ми ја пратиш

здраво да замолам може ли некој актуарските таблици да ми ги слика и да ми ги прати, ми требаат конкретно оние кај со ги има комутативните фактори Dx,Mx,Nx ???? фала однапред

Меѓународна економија - испит, прв пат одам сега паднав на втор колоквиум. Ме интересира која е тежината на прашања, да втор имаше доста зезнати, се вртат ли исти прашања од колоквиумите, на кои теми најмногу да се обрне внимание?

Стварно не фер излезе ова, пушти некои на поправен (усно испрашување) и со 19 поени, или испод 23.5 што имат, тотално некоректно од нејзина страна, толку од тоа дека се дистанцира од привилегии, ама грешка сум бил.

Колега/колешке а ја имаш ли програмата E-views по економетрија?Aко да пиши ми во порака да ти пуштам меил ако можеш да ми ја пратиш
Вонредна сум.Да ти кажам искрено незнам ни за што точно ме прашуваш.Набавив од Либро некои скрипти, некои испитни задачи....
Тешко ми оди ова.Ако сакаш во инбокс ке ти оставам мој телефон да се чуеме[DOUBLEPOST=1400482923][/DOUBLEPOST]
Вонредна сум.Да ти кажам искрено незнам ни за што точно ме прашуваш.Набавив од Либро некои скрипти, некои испитни задачи....
Тешко ми оди ова.Ако сакаш во инбокс ке ти оставам мој телефон да се чуеме
П.С. Мислиш на ЦД-то ??

Резултати еколошки менаџмент да не има ?

Колеги, некој да не знае кога ќе бидат истакнати оценки социологија? :)

Некој искуство со организациско однесување на испит ?
emoticon-0101-sadsmile.gif
[DOUBLEPOST=1400702656][/DOUBLEPOST]Знае некој колку е казна за задоцнето пријавување испит електронски? Благодарам однапред

Последно уредено:
Требаше да се носат пријави и уплатници за испитиве, така? Се збунив нешто... :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom