Near
Рандом лик од соседството
Ne sme ti nie krivi sho te fatile so mobilkane se kurchi
![]()
па и ја не сум ти крив за комплексите у животот,не се курчам уопште. ти прв така ми одговори на мое убаво поставено прашање,па ти одговорив во ист стил.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne sme ti nie krivi sho te fatile so mobilkane se kurchi
![]()
па и ја не сум ти крив за комплексите у животот,не се курчам уопште. ти прв така ми одговори на мое убаво поставено прашање,па ти одговорив во ист стил.
Booo prostotiluk...
Ti pisha Tomek pogore deka kaznata e 3 ispitni sesii da ne go polagash predmetot a jas sakav da ti kazham da si proverish za vo slucaj da ne si kaznet da ne dremesh dzabe i da ne go polagash predmetot.
jaс така го положив ..скоро ист тест ко од либро ми се падна...али ипак нели поубаво е да си научиш пошо ова не е баш 100 % сигурноКажете како е сметководство на испит? На што да се фокусирам? Паѓаат од Либро?
jaс така го положив ..скоро ист тест ко од либро ми се падна...али ипак нели поубаво е да си научиш пошо ова не е баш 100 % сигурно
Абе како што гледам всушност сите прашања што се паѓаат по полагањата им се извадени од збирката. Е сега очигледно има одреден број на прашања што ги вртат во круг секоја година.
Сепак, малку ми е страв, полагам за точно една недела, а денес почнувам со учење. Се надевам ќе успеам за 6 дена да стигнам да го спремам, ептен се нервирам кога го учам.
Шо е казната ако те фатат со телефон на препис?
Ајде некој од постарите колеги нека кажи искуство со Применета економија и Управување со системи...????
Здраво, сакам да прапшам кои два предмети (од 3 изборни) би ги препорачале да ги одберам за втор семестар: Организациско однесување, Социологија или Еколошки енаџмент? Е сега изборен па за послесно да се помине....
Ај споделете мислење и искуство за предметите Монетарна економија и Јавни финансии, какви се колоквиумите, присуство дали е задолжително и дали е корисно да се оди, општо како предмети какви се тешки/лесни...?
Зезнати во смисла бара ептен логика, дава слични одговори или? Бар малце од малце да знаеме што да очекувамеЗа јавни финансии што да кажам, освен дека повторно ќе ви биде Михаил, па така мислам дека скоро се си знаеш што да очекуваш. Книгата овој пат е поголема, бидејќи е стара, ама пак, јас ти препорачувам само да ја прочиташ, а да учиш од презентации.
За монетарна не знам баш што да кажам, бидејќи го сменија професорот, мене ми предаваше Гоцко, додека сега ви предава Горан Петрески. Професорот е малку досаден на предавања (не дава бодови за присуство), така да слободно можеш да го прескокнеш, додека тестовите му се зезнати, но распрашај се дали има прашања, зашто инаку тешко вадење добри резултати.