Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Организациско е полесно каде каде :) Не знаев дека помеѓу овие две си се мислела. Ама и еколошки е супер, башка Пеце е одличен професор, ете ако имаш некогаш пак шанса да бираш земи си го.

Па немам некој голем избор.. само три предмети се во прашање. Сепак организациско ќе биде. Фала ти во секој случај :)

Колеги ако ви се наоѓа нешто по предметот Оптимализација на интернет опкружување, Користење на апликации на интернет или Претприемништво ве молам пратете ми, било што би било од помош.Благодарам

А Castiel ќе ти пратам во лп два теста да ги извезбаш или како пример

Колеги ако ви се наоѓа нешто по предметот Оптимализација на интернет опкружување, Користење на апликации на интернет или Претприемништво ве молам пратете ми, било што би било од помош.Благодарам

А Castiel ќе ти пратам во лп два теста да ги извезбаш или како пример
Temna strano , aj ako ne e problem prati mi gi tie testovi statistika , blagodaram odnapred

Дајте некој предлог за изборен предмет само да не е организациско или англиски:)

Шо е казната ако те фатат со телефон на препис?

На сите факултети е автоматски презапишување на предметот е сеа се дешава да опростат негде па да ти дадат да полагаш пак :D

3 испитни сесии немаш право да го полагаш тој предмет, ова е ублажена варијанта, до пред еден семестар ако те фатеа за препис 3 испитни сесии немаше право да полагаш ниеден предмет.

3 испитни сесии немаш право да го полагаш тој предмет, ова е ублажена варијанта, до пред еден семестар ако те фатеа за препис 3 испитни сесии немаше право да полагаш ниеден предмет.

и сеа кога ќе полагам,јануар или јуни наредна сезона?

Kje idesh i ke si prashas :D
Od kaj da znaeme nie na kolku im teknalo da te kaznat i dali voopshto te kaznile ili ti progledale niz prsti.

Па дека се правите сезнајковци,помислив дека знаете...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom