Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има во понеделник сликај ги и стави ги овде, секако списокот ке биде мал

Нп, за возврат Милка :D
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 21:16 ---
Може некој да ми каже што предмети има на факултетов и дали би ми го препорачале :)

Види на страната, сите предмети ти ги има и се што те интересира

Да не го тупам по мое нема просперитет и многу напамет учење на поголем дел од смеровите,учењето со праксата немат допирна точка.Ама веќе ако си решил Економски да пишиш,јас би одбрал Сметководство,колку толку некој занает е.Фала богу мое мислење е ова,некој друг инакво гледање има...

Дали има некој што е запишан на дисперзирани во Велес или Струга од Економски факултет-Скопје, да ми каже дали се истите професори по сите предмети, и дали ги има истите смерови како во Ск што се или не? и дали е полесно или не е? Фала
Јас не ти го препорачвам,ете апсолвент сум и пишман сум шо се запишав.:D
И јас сум апсолвент и се каам што се имам запишано, зашто волку многу малтретирање од страна на некои професори нигде нема!:(

Дали има некој што е запишан на дисперзирани во Велес или Струга од Економски факултет-Скопје, да ми каже дали се истите професори по сите предмети, и дали ги има истите смерови како во Ск што се или не? и дали е полесно или не е? Фала

И јас сум апсолвент и се каам што се имам запишано, зашто волку многу малтретирање од страна на некои професори нигде нема!:(
Ова на економски малтретирање од професори?

OMG

Апсолвентка сум на електро е таму што не имам доживеано да речеш малтретирање, тука шифрарникон ли малтретира? Не зезајте. Сеа чурук има сегде ама не претерувајте.

Колеги ќе ве замолам да ми пишете дали знаете дали во декември се полагаат испити во деновите кега е колоквиумска недела, бидејќи јас колку што се сеќавам се полагаше а сега шефицата ме прави будала ми вика нема сесија во декември.

Колеги ќе ве замолам да ми пишете дали знаете дали во декември се полагаат испити во деновите кега е колоквиумска недела, бидејќи јас колку што се сеќавам се полагаше а сега шефицата ме прави будала ми вика нема сесија во декември.
нема сесија.Не те прави будала.Јас лани сакав и мислев дека ме прави будала, ама нема

нема сесија.Не те прави будала.Јас лани сакав и мислев дека ме прави будала, ама нема
Епа тогаш јас што се сеќавам било за пред 2 години не било за лани сигурна сум дека имаше јас го утнав терминот за пријавување и испитите беа во деновите на вторите колоквиуми. Значи си менуваат правила од месец у месец не се нормални. :mad:

Епа тогаш јас што се сеќавам било за пред 2 години не било за лани сигурна сум дека имаше јас го утнав терминот за пријавување и испитите беа во деновите на вторите колоквиуми. Значи си менуваат правила од месец у месец не се нормални. :mad:

Демек дозволувале така, ама да ти е на пример останат само последен испит и тоа се пополнувало молба.Така можело и вон сесија.

Демек дозволувале така, ама да ти е на пример останат само последен испит и тоа се пополнувало молба.Така можело и вон сесија.

Епа таква ми е ситуацијата :D фала колега ќе им запнам сега па ќе видиме.
У меѓувреме ако има некој некаков било каков совет или чаре за испит за Теорија на организација како да се положи ќе му бидам многу благодарна :D

Епа таква ми е ситуацијата :D фала колега ќе им запнам сега па ќе видиме.
У меѓувреме ако има некој некаков било каков совет или чаре за испит за Теорија на организација како да се положи ќе му бидам многу благодарна :D
отиде ли во пензија Особата ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom