Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Од тие што одат на предавања Меѓународни финансии, знае некој/а колку страни треба да има стручниот труд? И колку поени носи?

И да ме просветли некој како да учам и што Економија на инвестиции, оти теорија има многу повеќе од првиот кол, а задачите сега ќе бидат во прв план. :confused:

3-4-5 страни само најважното треба меѓународни без многу расплинување :)

На меил, ама тоа лани беше оваа година не знам како ќе ви направат.

Истата задача од вежби беше..

3-4-5 страни само најважното треба меѓународни без многу расплинување :)

Фала колешке :), јас веќе ја напишав, и има малце повеќе страни од тоа што требало, али ќе сецнам нешто. И да не знаеш колку поени носи и до кога треба да се предаде? :)

Има некој информација дали во сабота ќе има предавања?
Во факултетот на телевизорите мислам дека имаше информација за тоа, дека ќе се одработува, ама не запазив дали за оваа сабота или не... Ама би требало за оваа да е.

Фала колешке :), јас веќе ја напишав, и има малце повеќе страни од тоа што требало, али ќе сецнам нешто. И да не знаеш колку поени носи и до кога треба да се предаде? :)

Незнам јас сум 3та година, минатата година го имав... Кај нас носеше 10 поени ако ја правиш сам, и максимум 7-8 ако ја прават двајца... А до кога треба не би знаела...

дали има некој да сподели информација за постдипломски Маркетинг...се оди директно на цел испит... дали се исти професорите, книгите ...начинот на испит ( на шифрарниик или на пишување)??

Може ли некој да ми каже кои предмети се полагаат за упис на Економски факултет,на уким прочитав англиски или математика,а интерни предмети по избор на ученикот.Јас би полагал англиски,историја и социологија. :D

Може ли некој да ми каже кои предмети се полагаат за упис на Економски факултет,на уким прочитав англиски или математика,а интерни предмети по избор на ученикот.Јас би полагал англиски,историја и социологија. :D
Можеш, јас полагав англиски, филозофија и социологија.

Sakam da prasham dali nekoj slucajno ima nehsto materijali za vtor kolokvium po finansisko smetkovodstvo? Pozdrav

дали има некој да сподели информација за постдипломски Маркетинг...се оди директно на цел испит... дали се исти професорите, книгите ...начинот на испит ( на шифрарниик или на пишување)??
На истово прашање и јас барам одговор ако може некој да одговори нешто многу би помогнало.Фала однапред за помошта.

Колеги дали некој има искуство со посетување на часови по Business English на некој курс , и што поточно е опфатено во ова доколку некој знае ? :D

Колеги некој ако може да ми каже нешто повеќе за Трговско Право за втор колоквиум ?

Какви прашања се паѓаат ?

Колеги,дали Калина дигитална дава да се купи потпис ако не си одел на предавање а си одел на вежби? И дали списоците што ги пушта ќе ги земе во предвид за потпис ?

Случајно некој да не има некоја семинарска по Финансиски пазари и институции?? Ми треба да видам како изгледа за пример :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom