Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Сметководствени информациони системи прашања да не има некој ? И да знае некој каков е тестот, дали има прашања со пишување и со колку точни се тие на заокружување 1 или повеќе?
јас го полагав лани СИС, прашањата земи ги од либро се паѓаат 80 посто тотално истите непроменети (незнам дали се вртат некаде по нет инаку би ти пратил линк), може да имат еден и повеќе точни одговори, а на пишување немаше. Мислам дека беа 50 прашања на заокружување, но бидејќи скоро сите ги имаа напамет научено решенијата па ја испразнивме читалната за 45 минути :)

Чисто ме интересира некој ако може да ја напише тука задачата што му се паднала матрици?

Каде можам да најдам книга, скрипти, прашања по ДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ?

Чисто ме интересира некој ако може да ја напише тука задачата што му се паднала матрици?
Ако мислиш на онаа B*A-2=X-E
Прво бараш инверзна на А(ја имаше истава матрица во збиркана), па за да добиеш А-2 ја множиш инверзната сама со себе, па за да добиеш Е множиш А со А-1 (мислам) и после си заменуваш за X.

А, економија годинава ќе истакнат кога и каде ќе полагаме?

Има ли резултати од Основи на сметководтво колоквиум ??

Сум полагал доста предмети до сеа ама како овој регионална економија сум немал, згора на тоа на пишување ми беше... Тука се негде со управување со системи по убиственоста.

Се секава некој на денешните отворени прашања по Интернет Архитектура ???

Некој нешто да сподели за Менаџмент на е-бизнис 1? Прашања или искуство од полагање, лесно, тешко? Не ми изгледа тешко вака од едно читање...

Само ли мене ми изгледа економија потешко од математикава?
Неможам веќе.

Колеги кои што сте го полагале предметот Меѓународни финансии... Ве молам за совет, дали да учиме од презентации или и од книга? И дали на прв колоквиум има отворени или не? И со колку точни се колоквиумите? :) Благодарам однапред :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom