Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Некој колега да каже нешто повеќе околу Економија на инвестиции, Меѓународни финансии, Финансиски менаџмент и Англиски 1 , на кој принцип се колоквиумите , каков е материјалот , се бара ли редовност и дали може сите книги да се фотокопирани ? фала многу :D

Го избришав претходниот пост, бидејќи го имав напишано од телефон.

Имено сакам да ве прашам нешто. Денес го земав индексот, е сега каде можам да видам кога сум на предавање ?

http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla --> Тоа се гледа тука ?

Ако може некој да ми каже би му бил благодарен.

Го избришав претходниот пост, бидејќи го имав напишано од телефон.

Имено сакам да ве прашам нешто. Денес го земав индексот, е сега каде можам да видам кога сум на предавање ?

http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/oglasna-tabla --> Тоа се гледа тука ?

Ако може некој да ми каже би му бил благодарен.
Да колега таму се гледа и за предавања и за вежби.

Само уште едно прашање.

Тоа што е А4, П5 до времето, тоа што означува ?

А4 = Амфитеатар 4
П5 = Предавална 5 ...
Ако незнаеш предавалните каде се на самиот влез на факултетот имаш мапа да се снајдеш .

Е сеа,на истана онаја листа,список или шо и да е...немат термини за вежбите...кај можам да ѓи најдам ? :)

Е сеа,на истана онаја листа,список или шо и да е...немат термини за вежбите...кај можам да ѓи најдам ? :)
Покасно почнуваат вежби,некаде за едно 10 дена ...затоа нема уште распоред за нив.Така е секогаш на почеток на семестар.

Има некој што продава УПРАВУВАЊЕ СО БАНКИТЕ...сеедно е дали изданието е 2008 или 2011 година ? :)

Може ли некој да ми објасни што е тоа “мемфес“ и се разбира кај се наоѓа?! :)))

Продавам ОСНОВИ НА СМЕТКОВОДСТВО книга ( потцртана) и збирка ( решена ) . Кој е заинтересиран нека ми пише во инбокс. :)

Продавам ОСНОВИ НА ЕКОНОМИJА , одлично сочувана и подвлечено со молив наjбитното. Заинтересирани во инбокс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom