Z
ziko bt
Гостин
Од 1-10 ноември отприлика беше.Колеги дали некој од прилика се сеќава кога ни беше првата колоквиумска недела минатата година во октомври дали на почеток или на крај на месецот , итно ми е , ви благодарам многу !![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 1-10 ноември отприлика беше.Колеги дали некој од прилика се сеќава кога ни беше првата колоквиумска недела минатата година во октомври дали на почеток или на крај на месецот , итно ми е , ви благодарам многу !![]()
Некој колега да ми каже колку вкупно кредити има во трет семестар на Финансиски менаџмент?
Значи ги имам Основи на менаџмент, Макроеконимија, Финансиско сметководство и Финансиски пазари и институции. Фала однапред![]()
32 кредита. Инаку постои страница на факултетот, па два-три клика и ќе го дознаеш одговорот на повеќето прашања http://www.eccf.ukim.edu.mk/
Да ве прашам да не знае некој што се дешава ако не упишеш семестар....или па ако закасниш ? xD
site smerovi si imaat edna matematika vo prva godina, tesko zavisi dali ti e interesno smetkovodstvo ili odbivnodajte kazite kako e na smetkovodstvo kolku matematiki imat dali e stvarno tolku tesko itn ?![]()

Општествено богатство и национални сметки искуство со предметот?
Лесен ли е за изборен, дали бара присутво?
зависи од расположението на тетките, со глумење невиност може ке пројдешЌе ми прогледаат низ прсти ако го пропуштам рокот за трета година затоа што е уште понеделник туку се запишам вторник во рокот за 4та? Ќе треба да поглумам невиност или да си платам казна од 500 денари?![]()