Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги го има ли некој овде полагано Управувачко сметководство или Сметководство на трошоци на испит, да ми каже дали може да се полага одделно, на пр. оваа сесија да положиш задачи а другата да полагаш само теорија???Ако може , дали треба да бараме одобрување од проф. или асистентката за да ни дозволи така да полагаме?

Ќе треба да го прашаш професорот, и ќе те пише на список, дека наредна сесија полагаш само еден дел, кај асистентката ако одиш ништо не правиш, може да ти вика неможе, мора се заедно.
Појди кај професорот, би требало да те пушти наредна сесија да го полагаш делот што не ти е положен :)

купувам книга основи на менаџмент, може и менаџмент на мал бизнис

Мислам дека еден колега на Collegues на FB пиша дека продава книга по менаџмент ако не си во групава тогаш пиши ПП ке те адднам

Дали има некој пишувано за "право на трговските друштва во европската унија" ако има некој би ве замолил да ми прати !

Колеги има резултати Ревизија и Анализа на фин.извештаи?
Поздрав

Да не знае некој кога ќе земаме оцени МЧР?

Може ли некој да ми каже каде е центарот за кариера на економски факултет. И дали бил некој на интервју таму? Ако некој случајно бил да ми каже искуство
emoticon-0100-smile.gif

Може ли некој да ми каже каде е центарот за кариера на економски факултет. И дали бил некој на интервју таму? Ако некој случајно бил да ми каже искуство
emoticon-0100-smile.gif
Центар за кариера е лево од читална, имам одено ама само за некои документи онака .....

Колеги за пријавувањето на испитите онлине мене во листата за пријавување ми ги дава сите предмети од II семестaр а јас ги имам положено 3те, а само еден немам. За едниот е ок, ке си го пријавам ама за другите кои ги имам положено а ги има на листата за пријавување дали тоа да значи не ми се признати како положени???

Колеги за пријавувањето на испитите онлине мене во листата за пријавување ми ги дава сите предмети од II семестaр а јас ги имам положено 3те, а само еден немам. За едниот е ок, ке си го пријавам ама за другите кои ги имам положено а ги има на листата за пријавување дали тоа да значи не ми се признати како положени???
Признати ти се, таман работа уште тоа фали :D. И кај мене ги пишува предметите од летниов семестар за пријавување, а ги имам положено.
Чекај додека ги внесат, па процедури ова она... Пријави си го само неположениот.

Од ваше искуство од претходните години, би сакал да знам дали конкуренцијата за надворешна трговија е голема секоја година? Гледав само ранг листа од минатата година, и мислам дека според тие бодови би имал шанса да влезам, 57 бодови имам од сите четири години, плус 4 од проектната, и сега ќе видиме како ќе биде со екстерните и интерните, ама очекувам интерните барем да ми бидат двете петки. Поздрав.

Си го избришав постот јас дека го најдов.

А пред некој ден не го отвараше истото.

Продавам Основи на менџмент книга ако сака некој нека пише поздрав :D

Колеги значи положив јас испит еден во јуни али не бев во Скопје досега...дали можам да си ја земам оценката кај професорката во кабинет ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom