Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Монетарна на се’ треба да обрнеш внимание. :)
Имаш дел прашања што се чисто теоретски и за кои мора да имаш убаво научено за да ги одговориш, а има дел што треба малку да ги подразмислиш.
Како и да е, ако имаш се“ прочитано и разберено не е тешко, многу добри поени се вадат. :)

Англиски кога резултати?

Англиски професорката рекла во текот на неделава дека ќе извади резултати... :)

Има ли точно/неточно или само се со повеќекратен? И ако се сеќаваш дали повеќе се со два или еден точни многу ќе ми помогнеш... Зa пазари ми рекоа најчесто еден дека е и сегде по еден си заокружував и 10ка извадив, така да таа информација е многу од помош :)

Англиски професорката рекла во текот на неделава дека ќе извади резултати... :)

Има ли точно/неточно или само се со повеќекратен? И ако се сеќаваш дали повеќе се со два или еден точни многу ќе ми помогнеш... Зa пазари ми рекоа најчесто еден дека е и сегде по еден си заокружував и 10ка извадив, така да таа информација е многу од помош :)
Имаше или 10 или 12 т/н.
Мислам дека поише беа со два. Ќе видиш дека не глави многу, убаво читај и ќе препознаеш. Ако си ишла на предавање кај Гоцков нема да имаш проблеми.

МЧР да ги учам сите набројувања или само најбитните?

Дали некој колега има искуство со преполагање Jавни финансии бидејќи не е задоволоен од оценката или па некој регуларно што си одел на испит па да ми каже ако сака каков е испитот :D благодарам однапред :D

Дали некој колега има искуство со преполагање Jавни финансии бидејќи не е задоволоен од оценката или па некој регуларно што си одел на испит па да ми каже ако сака каков е испитот :D благодарам однапред :D

Зар има резултати колега? Или ти однапред си се спремаш??? Дали за оценка- две повисоко ти се исплати да го утепаш летото во учење 600 страни? :)

Marketing politika na ceni do kade treba da se uci i nesto dali e skrateno ??falaa

Зар има резултати колега? Или ти однапред си се спремаш??? Дали за оценка- две повисоко ти се исплати да го утепаш летото во учење 600 страни? :)
нема резултати, утре мислам дека ќе има , па го знам материјалот и многу ми е лесен и на глупости направив грешки сега се освестив и знам дека знам повеќе :///

Ај ве молам кажете МЧР по колку одговори дава на прашањата и обично колку се можните одговори еден или два или може да бидат повеќе? Колку прашања има на колоквиум? Ај некој што поминал???!?!?

Дечки ај ако може некој нека ми каже искуство со Љубица Костовска. Какви критериуми има при прегледување? Дали со 3 ненапишани прашања од 15 може да се помине. И од прилика за колку време дава резултати.....

Ако има некој што е на департаман економија 3та година нека ми пише ЛП сакам нешто да прашам!:)

Ај ве молам кажете МЧР по колку одговори дава на прашањата и обично колку се можните одговори еден или два или може да бидат повеќе? Колку прашања има на колоквиум? Ај некој што поминал???!?!?

По 5 дава, а мислам дека до 3 беа точни.
Не се сеќавам колку прашања има... ама многу е лесно, 2 дена ако си учела не се секирај.

Колеги, што е со теоријата осигурување?! Дали кажал нешто професорот (дали ќе биде на раскажување/заокружување)?!

Професорот кажа ќе има 1 теорија во кое ќе има две прашања на заокружување 2 идентитет 3 задача.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom