Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да прашам- дали изборот на професор по Економика (Бојаџиев или Постолов) е по личен избор или има врска департман, редовен/вонреден студент? Кога запишував предмети он лајн по дифолт беше означено Постолов , па префрлив бојаџиев пак ми врати на Постолов...:rolleyes:

Дечки да прашам- дали изборот на професор по Економика (Бојаџиев или Постолов) е по личен избор или има врска департман, редовен/вонреден студент? Кога запишував предмети он лајн по дифолт беше означено Постолов , па префрлив бојаџиев пак ми врати на Постолов...:rolleyes:
Те врати зошто е истечен рокот за компјут. пријавување, ама ке им кажеш на тие на шалтер и ке ти средат..

Koлеги што правевте англиски 2 на предавање претходната недела и кога имаме точно предавање фала однапред :)

Koлеги што правевте англиски 2 на предавање претходната недела и кога имаме точно предавање фала однапред :)

Се уште ништо посебно. Има предавање во среда од 16 до 18.30 и петок од 10 до 12. И двете во А4. Инаку, кажа дека пуштила скрипта во книжарницата на филолошки, 30 ден. е, па од нејзе ќе сме започнале со работа од среда.

za participacija na uplatnicite e 723012, a za knizeven fond 723013 ??? fala
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 16:55 ---
za participacija na uplatnicite e 723012, a za knizeven fond 723013 ??? fala

Се уште ништо посебно. Има предавање во среда од 16 до 18.30 и петок од 10 до 12. И двете во А4. Инаку, кажа дека пуштила скрипта во книжарницата на филолошки, 30 ден. е, па од нејзе ќе сме започнале со работа од среда.
Само скриптата треба или има и книга?

ima nekoj sto polagase mis ispit? znae nekoj dali ima rezultati ? ne mi se ide do faks samo za toa ako znae nekoj mnogu ke mu bidam blagodarna za informacijata :)

Што се бара Благоја Георгиевски по директно комуницирање, какви прашања дава? фала

Ако има некој за продажба 3-4 книги математички методи нека пише :D

Колеги , некој да не продава Логистика книга?

Колеги, има ли некој што слушал Развој на економската мисла, па да ми каже во кратки црти што се бара за на колоквиум, дали има некој скратен материјал, прашања и сл.?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom