Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер се предметите, монетарна на предавања се се учи..Јавни не знам не одев на предавања, а се учи од презентацииДали некој од вас ги има слушано Монетарна економија и Јавни финансии, овој семестар ми се редовни па сакам повеќе за нив доколку може некој да ми каже, дали треба редовност, како се учи што се учи и кој е потежок за повеќе внимание да му обрнам...![]()
Колеги ке може ли повеке информации за предметиве:
1.Ревизија
2.Управувачко сметководство
3. Сметководствени контролни системи
Дали се лесни/тешки,на кои е задолжително да се иде на предавања,за кои требаат оригинал книги да се купат и сл??
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 21:12 ---
1.Ревизија
Дали се лесни/тешки,на кои е задолжително да се иде на предавања,за кои требаат оригинал книги да се купат и сл??
Супер се предметите, монетарна на предавања се се учи..Јавни не знам не одев на предавања, а се учи од презентации))) Супер се, не се тешки, интересни се!
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 22:07 ---
А, ОСИГУРУВАЊЕ искуство?!
А колешке бидејќи си ги слушала и ми велиш лесни се, кој ми е полесен семестар овој или во трета вториот семестар, за да знам за изборните, планирав да земам сега англиски 2 и правни и етички аспекти на интернет, ама ако ми е сега овој полесен да земам сега потешки предмети, за 3та да оставам полесен... Твое мислење? Кој семестар е потежок?
П.С. За осигурување, јас бидејќи за математика земав приватни часови кај Милан, тој ни рече дека бил боза, дека Драге не бил ни третина тоа што е на Математика за економисти, он држел 4 часа за колоквиум и 10ки ваделе студентите, така да не би требало да е тежок![]()
Управувачко сметководство е во зимски - Не ги гледај испитите од брошурата,има грешки во неа.Гледај ги на сајтот.Колеги ке може ли повеке информации за предметиве:
1.Ревизија
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 21:12 ---
1.Ревизија
Да...Сега приметив. Ама изгледа само ке им се предава на тие што се сметководство и ревизија.И кај останатите смерови каде е понуден како изборен ,е понуден за во зимски семестар.Па изгледа повеќе такви предмети има, Сметководство на трошоци/Управувачко сметководство беше зимски семестар, сега има валда Управувачко сметководство 2ка е тој предмет, предмет од летен семестар е, има распоред на страната.