Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги ако продава некој книга деловно планирање нека ми пише порака ми треба итно.

Лани меѓународни финансии втор колоквиум што имаше дадено во отворените прашања?

Imam polozeno ispit lani vo januarska sesija a nemam zemeno ocena, da ne znae nekoj dali mi vazi uste ocenkata ???
Важи важи 100%...
Ако ти прави нешто проблеми само иди доле во студенски прашања и речи им да ти дадад копија од пријавата зошто таму се пишуваат исто така оцените од проф.
Еве ја денес имам една фатална ситуација математика да ми бил положен во август а ја си го презапишав:tapp: (сирот ја)
и денес бев кај Драге и ми стави оцена :D
Да не беше ова онлаин пријавувањево ќе полагав математика уште 3 години:D

Дечки а знае некој Банкарство на испит на заокружување или раскажување ќе биде?

Важи важи 100%...
Ако ти прави нешто проблеми само иди доле во студенски прашања и речи им да ти дадад копија од пријавата зошто таму се пишуваат исто така оцените од проф.
Еве ја денес имам една фатална ситуација математика да ми бил положен во август а ја си го презапишав:tapp: (сирот ја)
Леле легендо

Важи важи 100%...
Збуните завесу,спустио сам се.
Солвестер Сталине и Џонис Џеплин. :D

Знае ли некој каде може да најдам задачи по финансиски пазари што ке ми требаат за испит? :confused:

Ај Ајјајајај...Ова за од лани збориш или и за сега рекоа така?

Колеги до кога треба да се даде семинарската по Основи на економија?
26, ама оди порано некој ден за секој случај пошо на 90 % им најде замерка и им ги врати.

26, ама оди порано некој ден за секој случај пошо на 90 % им најде замерка и им ги врати.

Фала... Па сакав во петок да одам да предадам ама не знаев мислев до утре да не треба... А каде да ја предадам?

Важи важи 100%...

:pos:
Идол ми стана еј... :pos: Колку само ладно и бесчуствително си го презапишал предметот...

Колеги знае ли некој кога ќе има резултати банкарство и како се сметаат поените колку носат отворените а колку другите прашања?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom