Важи важи 100%...Imam polozeno ispit lani vo januarska sesija a nemam zemeno ocena, da ne znae nekoj dali mi vazi uste ocenkata ???
Леле легендоВажи важи 100%...
Ако ти прави нешто проблеми само иди доле во студенски прашања и речи им да ти дадад копија од пријавата зошто таму се пишуваат исто така оцените од проф.
Еве ја денес имам една фатална ситуација математика да ми бил положен во август а ја си го презапишав (сирот ја)
и денес бев кај Драге и ми стави оцена
Да не беше ова онлаин пријавувањево ќе полагав математика уште 3 години
Збуните завесу,спустио сам се.Важи важи 100%...
Ако ти прави нешто проблеми само иди доле во студенски прашања и речи им да ти дадад копија од пријавата зошто таму се пишуваат исто така оцените од проф.
Еве ја денес имам една фатална ситуација математика да ми бил положен во август а ја си го презапишав (сирот ја)
Пишување, три лекции, професорот ги кажува.Дечки а знае некој Банкарство на испит на заокружување или раскажување ќе биде?
google gropsЗнае ли некој каде може да најдам задачи по финансиски пазари што ке ми требаат за испит?
26, ама оди порано некој ден за секој случај пошо на 90 % им најде замерка и им ги врати.Колеги до кога треба да се даде семинарската по Основи на економија?
Фала... Па сакав во петок да одам да предадам ама не знаев мислев до утре да не треба... А каде да ја предадам?26, ама оди порано некој ден за секој случај пошо на 90 % им најде замерка и им ги врати.
Важи важи 100%...
Кај билјана асистенткана.Фала... Па сакав во петок да одам да предадам ама не знаев мислев до утре да не треба... А каде да ја предадам?