Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој што треба да се учи еколошки менаџмент за втор колоквиум?

Дали кажа нешто проф. Љубиша за финансиско сметководство, тие што не биле денеска на предавање кога ќе може да земат потписи?!
на колоквиум ке даде.
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:28 PM ---
Дали кажа нешто проф. Љубиша за финансиско сметководство, тие што не биле денеска на предавање кога ќе може да земат потписи?!
на колоквиум ке даде.

Колеги Економија на инвестиции можно ли е да не ми даде оценка ако ме нема на списоците?

Колеги ај некој ако може да ми објасни што значи капитализација во сметководство?

Сметководство 2Колоквиум гледам има доста прашања за него, во смисла дали е тежок а и се изначитав по форумов и гледам многу потежок од првиот бил :( Некој да дополни некое ваше искуство на што обрнавте внимание за 2 како го учевте?

Zdravo.. Kako ste? :) Vaka,,, jas sum cetvrta godina i najverojatno ke odam posle ekonomski. Ako moze sakam da postavam nekoi prasanja, pa ako saka nekoj da gi odgovori?
-Ima li vrska sto se zapisav angliski za matura???
-Moj e najdobar smer??? Jas nekako sakam da odam e-biznis mi go pofalija..
-Moze li nekoj da mi kaze nesto poveke za E-BIZNIS?
-Ima li mnogu matematika na fakultetot??
-I nesto sovet, vamu tamu :) haha pozz
--- надополнето: Dec 9, 2011 1:05 PM ---
Zdravo.. Kako ste? :) Vaka,,, jas sum cetvrta godina i najverojatno ke odam posle ekonomski. Ako moze sakam da postavam nekoi prasanja, pa ako saka nekoj da gi odgovori?

Дечки МСС за втор колоквиум до крај на книгата?Има нешто исфрлено?

Дали има некој прашања менаџмент за втор колок?

Финансиски менаџмент што е скратено?дигитална дали знае некој поделатни информации за втор колоквиум посебно дали сите треба трендови или не и маркетинг тие кои имаат проект колку страници им фати?фала однапред

Финансиски менаџмент што е скратено?дигитална дали знае некој поделатни информации за втор колоквиум посебно дали сите треба трендови или не и маркетинг тие кои имаат проект колку страници им фати?фала однапред
254 - до крај на темата,270 формулата,372 до крај на темата; не треба (финансиски менаџмент)

Aj pls odgovorete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom