Важи. ФалаНајсигурно, бидејќи и јас пропуштив доста и ги земав од таму ги има новите, а одговори нема, кога ќе ги земеш пиши ми ЛП, ќе ти ги пишам одговорите
Важи. ФалаНајсигурно, бидејќи и јас пропуштив доста и ги земав од таму ги има новите, а одговори нема, кога ќе ги земеш пиши ми ЛП, ќе ти ги пишам одговорите
Имаш кај зоки 25 денари се и одговорени се има некој 200 прашањаСе извинувам, може ли некој да ми даде/прати/пише прашања трговско право?
14.12.2011 – 20.12.2011 Според календарот на активности за учебна 2011/2012потписи коа се зимаат од професорите ?во кој период ?
Не чекај од прашањата најубаво е да си прочиташ еднаш од скриптата и тоа ти е доволно.А на колоквиум од тие прашања што ќе ги земеш од Зоки или Либро кај и да е ќе се паднат максимум 10 од 50 како што беше на првиот колоквиум што не зафркнаа... Тоа ти е мој советСе извинувам, може ли некој да ми даде/прати/пише прашања трговско право?
Мислам дека не можеш да одиш на втор ако воопшто не си се појавил на првиот, ама најдобро ти е да идеш кај професоот да го прашаш кај него се е можноznae nekoj dali moze da se ide na vtor kolokvium MIS ako ne si bil na prviot???