Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
не се пријавува само си гледаш според бр на индекс во која просторија си но тие податоци уште не се истакнати
Еден од професорите ни спомна нешто околу пријавување ,дали мислеше за колоквиум или за испит?

Еден од професорите ни спомна нешто околу пријавување ,дали мислеше за колоквиум или за испит?
Немам пријавување за колквум ги земат списоците од студентски

Kolegi,daj nekoj sto ima iskustvo so agrarna politika,neka kaze sto i kako e predmetot,tezok/lesen,profesorot kakov e,so 1 tocen odgovor se prasanjata taka?Imam citano od porano informacii,no sea se nablizuva kolokviumskata,pa ako moze nekoj da spodeli iskustvo,i ako ima nekoj prasanja po predmetov neka prati.Blagodarime:):):))))

Финансиски пазари и институции, дали користат прашањата од Либро?
Користат само да видиш како би изгледале,а и како отприлика му се задачите.Иначе тешко да се паднат повеќе прашања од нив.

Англиски е нова професорка, иначе матичен факултет и е филолошки билјана се вика и е ок, али секој час праќа списоци, а откога ќе се потпишеш можеш комотно да си излезеш, она вика дека списоците се за неа, ни даде нешто за дополнителни поени за до крај на месецов, не е задолжително, али вика дека ќе ги додаде тие поени на поените од колоквиум, а се работи за промовирање на производ и и треба да биде страна-страна и пол. Колоквиумот е закажан на 5 ноември. Книгата е на Љиљана Стевановиќ Анческа и во либро ти е околу 70 ден а на ново е околу 600. Ако ти треба нешто прашај слободно.

Да не знаеш какви се прашањата?

Знае некој кога се полага менаџмент?

Колеги едно прашање: Дали има некој прашања или скриптичка по МАРКЕТИНГ ИСТРАЖУВАЊЕ да ми ги прати во ПП би му била благодарна или да знае каков е колоквиумот по тој предмет на што да се обрне внимание.

Имаш прашања по Маркетинг Истражување?

Кога се колоквиумите по Меѓународно финансиско известување и државно сметководство?

Колеги да ве прашам , 2ра година сум и ги презапишав математика и сметководство и сеа прашањето ми е ... дали ќе треба пак потписи да земам или ?

Јас лани презапишував предмет и мораше повторно да земам потпис (прашав на студентски).
Прашај и ти, може од годинава смениле.

Основи на маркетинг до која глава треба да се учи за прв колоквиум?

Шуклев рече денеска ќе работи кејс или наредната среда... пошто не бев денеска ако може некој да ми пренесе....

Има ли некој кој го избрал Еколошки менаџмент? Сакам да прашам нешто.

Менаџмент во среда ќе работи кејс а, беше денес на макроекономија? Даваше листови за домашно??? Дај боже да не :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom