Економски факултет (reloaded)

Член од
20 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
1
не се пријавува само си гледаш според бр на индекс во која просторија си но тие податоци уште не се истакнати
Еден од професорите ни спомна нешто околу пријавување ,дали мислеше за колоквиум или за испит?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.547
Еден од професорите ни спомна нешто околу пријавување ,дали мислеше за колоквиум или за испит?
Немам пријавување за колквум ги земат списоците од студентски

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Kolegi,daj nekoj sto ima iskustvo so agrarna politika,neka kaze sto i kako e predmetot,tezok/lesen,profesorot kakov e,so 1 tocen odgovor se prasanjata taka?Imam citano od porano informacii,no sea se nablizuva kolokviumskata,pa ako moze nekoj da spodeli iskustvo,i ako ima nekoj prasanja po predmetov neka prati.Blagodarime:):):))))

Член од
7 ноември 2010
Мислења
123
Поени од реакции
28
Финансиски пазари и институции, дали користат прашањата од Либро?
Користат само да видиш како би изгледале,а и како отприлика му се задачите.Иначе тешко да се паднат повеќе прашања од нив.

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Англиски е нова професорка, иначе матичен факултет и е филолошки билјана се вика и е ок, али секој час праќа списоци, а откога ќе се потпишеш можеш комотно да си излезеш, она вика дека списоците се за неа, ни даде нешто за дополнителни поени за до крај на месецов, не е задолжително, али вика дека ќе ги додаде тие поени на поените од колоквиум, а се работи за промовирање на производ и и треба да биде страна-страна и пол. Колоквиумот е закажан на 5 ноември. Книгата е на Љиљана Стевановиќ Анческа и во либро ти е околу 70 ден а на ново е околу 600. Ако ти треба нешто прашај слободно.
Да не знаеш какви се прашањата?

Знае некој кога се полага менаџмент?

Член од
21 септември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
0
Колеги едно прашање: Дали има некој прашања или скриптичка по МАРКЕТИНГ ИСТРАЖУВАЊЕ да ми ги прати во ПП би му била благодарна или да знае каков е колоквиумот по тој предмет на што да се обрне внимание.
Имаш прашања по Маркетинг Истражување?

Член од
16 февруари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Кога се колоквиумите по Меѓународно финансиско известување и државно сметководство?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Колеги да ве прашам , 2ра година сум и ги презапишав математика и сметководство и сеа прашањето ми е ... дали ќе треба пак потписи да земам или ?
Јас лани презапишував предмет и мораше повторно да земам потпис (прашав на студентски).
Прашај и ти, може од годинава смениле.

Член од
13 март 2011
Мислења
19
Поени од реакции
1
Основи на маркетинг до која глава треба да се учи за прв колоквиум?

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.275
Поени од реакции
8.411
Шуклев рече денеска ќе работи кејс или наредната среда... пошто не бев денеска ако може некој да ми пренесе....

Член од
25 септември 2010
Мислења
116
Поени од реакции
41
Има ли некој кој го избрал Еколошки менаџмент? Сакам да прашам нешто.

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Менаџмент во среда ќе работи кејс а, беше денес на макроекономија? Даваше листови за домашно??? Дај боже да не :(

Kajgana Shop

На врв Bottom