Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Znae nekoj kako e na popraven vtor kolokvium statistika ? Dali gi dava istite prasanja od kolokvium,lesno,tesko ? :)
Isti e popraven so vtoriot i Marija reche nema koj ne go polozil popravniot :D
--- надополнето: Jun 7, 2011 3:42 PM ---
Kolegi dali nekoj znae kako stojat rabotite so stipendiite na ekonomski ??? od 8.0 li vazi prosekot i kaj treba da se :pobratime ? :D

Да не знае некој дали може сметководство да ме пушти или да ми дае некое прашање на увид за 6ка пошо иам 47 бода а се положуе со 50 sick:

Да не знае некој дали може сметководство да ме пушти или да ми дае некое прашање на увид за 6ка пошо иам 47 бода а се положуе со 50 sick:
Ne sum bash najsigurna zatoa sto drugarka mi prethodno imase 48 a se pominuvase do 50 i ne ja pusti ama probaj si ja srekjata :D

По математика задачи нешто да не има некој што се паѓале од минативе години на испити ? :D помош некоја ххх

Помош нема молисе Јанев да му текне да те пушти

Ако не решам ништо џабе и да се молам хаха .. така да некој случајно ако има нешш плис нека се јави :) ќе биде колку толку од помош :) и ќе бидам мн благодарен :)

Ако не решам ништо џабе и да се молам хаха .. така да некој случајно ако има нешш плис нека се јави :) ќе биде колку толку од помош :) и ќе бидам мн благодарен :)
Ако си полагал до сега тогаш знаеш дека тој бута и со точни задачи , знам стално има матрици на испит од кој во едната група е невозможно да го најдеш х , веројатност обавезно а од другото незнам види во тие од збирката што се испитни комбинации паѓат во групата за минување

VE MOLAM NEKOJ DA MI KAZE ZA FINANSISKI PAZARI I INSTITUCII KAJ MIHAIL PETKOVSKI OD KOJA DO KOJA TEMA E ZA PRV KOLOKVIUM I IMA LI NEKOJA TEMA-GLAVA STO NE TREBA DA SE UCI. FALA :)

VE MOLAM NEKOJ DA MI KAZE ZA FINANSISKI PAZARI I INSTITUCII KAJ MIHAIL PETKOVSKI OD KOJA DO KOJA TEMA E ZA PRV KOLOKVIUM I IMA LI NEKOJA TEMA-GLAVA STO NE TREBA DA SE UCI. FALA :)
Од 1 до 8ма глава беше првиот колоквиум и мислам првите 3-4 страни од 9 глава ако добро ме служи меморијата. А за скратено не ме служи добро меморијата.

Од 1 до 8ма глава беше првиот колоквиум и мислам првите 3-4 страни од 9 глава ако добро ме служи меморијата. А за скратено не ме служи добро меморијата.
Скратено-цела седма глава :)

Колеги УПРАВУАЊЕ СО РИЗИК кога се зимаат оцени???

Здраво колеги,ве молам за информација кој е асистент по предметот Менаџмент на мал бизнис и дали знаете кои беа точните одговори на кејсовите прашања од испитот одржан на 06.06 ?

Колеги може некој да ми објасни кај е кабинетот на професорот Методија Несторовски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom