Економски факултет (reloaded)

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Znae nekoj kako e na popraven vtor kolokvium statistika ? Dali gi dava istite prasanja od kolokvium,lesno,tesko ? :)
Isti e popraven so vtoriot i Marija reche nema koj ne go polozil popravniot :D
--- надополнето: Jun 7, 2011 3:42 PM ---
Kolegi dali nekoj znae kako stojat rabotite so stipendiite na ekonomski ??? od 8.0 li vazi prosekot i kaj treba da se :pobratime ? :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Да не знае некој дали може сметководство да ме пушти или да ми дае некое прашање на увид за 6ка пошо иам 47 бода а се положуе со 50 sick:

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Да не знае некој дали може сметководство да ме пушти или да ми дае некое прашање на увид за 6ка пошо иам 47 бода а се положуе со 50 sick:
Ne sum bash najsigurna zatoa sto drugarka mi prethodno imase 48 a se pominuvase do 50 i ne ja pusti ama probaj si ja srekjata :D

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
По математика задачи нешто да не има некој што се паѓале од минативе години на испити ? :D помош некоја ххх

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Помош нема молисе Јанев да му текне да те пушти
Ако не решам ништо џабе и да се молам хаха .. така да некој случајно ако има нешш плис нека се јави :) ќе биде колку толку од помош :) и ќе бидам мн благодарен :)

V

Viktor g

Гостин
Ако не решам ништо џабе и да се молам хаха .. така да некој случајно ако има нешш плис нека се јави :) ќе биде колку толку од помош :) и ќе бидам мн благодарен :)
Ако си полагал до сега тогаш знаеш дека тој бута и со точни задачи , знам стално има матрици на испит од кој во едната група е невозможно да го најдеш х , веројатност обавезно а од другото незнам види во тие од збирката што се испитни комбинации паѓат во групата за минување

Член од
7 јуни 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
VE MOLAM NEKOJ DA MI KAZE ZA FINANSISKI PAZARI I INSTITUCII KAJ MIHAIL PETKOVSKI OD KOJA DO KOJA TEMA E ZA PRV KOLOKVIUM I IMA LI NEKOJA TEMA-GLAVA STO NE TREBA DA SE UCI. FALA :)

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
VE MOLAM NEKOJ DA MI KAZE ZA FINANSISKI PAZARI I INSTITUCII KAJ MIHAIL PETKOVSKI OD KOJA DO KOJA TEMA E ZA PRV KOLOKVIUM I IMA LI NEKOJA TEMA-GLAVA STO NE TREBA DA SE UCI. FALA :)
Од 1 до 8ма глава беше првиот колоквиум и мислам првите 3-4 страни од 9 глава ако добро ме служи меморијата. А за скратено не ме служи добро меморијата.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Од 1 до 8ма глава беше првиот колоквиум и мислам првите 3-4 страни од 9 глава ако добро ме служи меморијата. А за скратено не ме служи добро меморијата.
Скратено-цела седма глава :)

Член од
4 август 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Колеги УПРАВУАЊЕ СО РИЗИК кога се зимаат оцени???

Член од
9 октомври 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
Здраво колеги,ве молам за информација кој е асистент по предметот Менаџмент на мал бизнис и дали знаете кои беа точните одговори на кејсовите прашања од испитот одржан на 06.06 ?

Член од
13 март 2011
Мислења
19
Поени од реакции
1
Колеги може некој да ми објасни кај е кабинетот на професорот Методија Несторовски.

Kajgana Shop

На врв Bottom