Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Kolegi da ne znaete sto se pagja na ispitot MIKROEKONOMIJA
Ќе имаш нацратај график неколку задачи , на раскажуавање паѓат оние за асиметрични информации , за олигопол , за нешовата рамнотежа , па има некоја од теорите на игри паѓа... тоа ми текнува

Организациско однесување треба скриптата и од 1 - 136 страна од учебникот, така ?

Некој да сподели по некое прашање по Управување со ризик?

Дали можеби некој знае кога ке дава оцени Гоце Наумовски по Правни и етички аспекти на интернет ? Професорот се заборави :)

Da ne znae nekoj,dali ima spisok na fax za koj kade polaga megunarodna ekonomija?

Kolegi da ne ima nekoj prasanja sociologija ili da mi kaze na sto da obrnam najmnogu vnimanie i od kolku saat se polaga?

Некој да сподели по некое прашање по Управување со ризик?

Прашањата ги дава стриктно од материјалот колега. Така да, научи си убаво и немаш проблем и потреба од прашања.

Колеги има некој кој полагал Маркетинг Комуникации на испит ? Да ми каже како е? Какви се кејсовите?

Статистика прашања или тестови некој да прати???

Статистика прашања или тестови некој да прати???
Во старата тема за Економски имаше линкови, во оваа не знам дали има. Ако не те мрзи побарај си ги :)

дечки ти што сте на испит Економика на претпријатие знаете што е скратено, мислам ако воопшто има нешто скратено :)

Дали ќе може некој колега да ги слика конечните оценки по ОРГАНИЗАЦИСКО ОДНЕСУВАЊЕ и да ги стави на форумов. Благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom