Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги, некој да не знае кога ќе има резултати УПРАВУВАЊЕ СО СИСТЕМИТЕ кај Златка и дали ке има поправен?????

Kolegi prasanja po ekonomija na investicii nekoj dan imat ?

Да не знае некој што се паѓа математика во јуни на испитот? Мислам што задачи?

знае ли некој дали има некаков услов за записување во втора година колку предмети мора да имаш положено за да запишеш втора или нема никаков услов

знае ли некој дали има некаков услов за записување во втора година колку предмети мора да имаш положено за да запишеш втора или нема никаков услов

Hема услов, тоа што ти е паднато го полагаш на испит. Ако и во испитната сесија не го положиш ке си го презапишеш и тоа е. :)

За да го запишеш сите предмети од третиот семестар треба се да ти биде положено од првот. За четвртиот семестар треба да ти биде положено се од вториот. И така парен за парен, непарен за непарен семестар. Доколку ти остане еден неположен од првиот, во третиот отфрлаш изборен а го презапишуваш неположениот.

За да го запишеш сите предмети од третиот семестар треба се да ти биде положено од првот. За четвртиот семестар треба да ти биде положено се од вториот. И така парен за парен, непарен за непарен семестар. Доколку ти остане еден неположен од првиот, во третиот отфрлаш изборен а го презапишуваш неположениот.

да знам тоа прашувам за другарка дека она од сите предмети од прва има положено само еден и ако не ги положи у август дали може да запише втора тоа ми беше прашањето

Да не има некој билокакви прашања по Основи на Економија?

да знам тоа прашувам за другарка дека она од сите предмети од прва има положено само еден и ако не ги положи у август дали може да запише втора тоа ми беше прашањето
Па ќе може да запише онолку кредити колку што ќе и бидат слободни.

Kolegi,daj kazete neso poise za ispitot Javni finansii?So ne treba da se uci,dali moze se da se uci od prezentaciite na zephyr,dali od prezentaciite so se staveni na zephyr ima nesto so treba da se otfrli,ili pak ima neso so treba da se dodade i slicno.Blagodarime odnapret dragi kolegi :back::)

Некој да знае нешто повеќе за испитот Монетарна Економија??каков вид прашања,скратени лекции??
Фала Однапред

Колеги има ли објавено на факс оценки по управување со ризик и кога ке дава да не знаете? :smir:

Kolegi, NAVORESNA TRGOVIJA nekoja informacija/prasanja za na ispit???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom