^ Сигурно имало нешто нерегуларно од твоја страна затоа дошло тоа потпишување на тестот.
Да не препишуваше?
Да не препишуваше?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Decki, daj ve molam odgovorete mi sto znaci potpisuvanje na testot od strana na asistentite? Problemi nesto...? (Osobeno mislenjata na clenovite so sopstveno iskustvo se dobredojdeni))).
Blagodaraaaam
...am be normal dek radi prepisuvanje mi go potpisoa...am prasuvam dali e epten nesto "krivicno delo", sto posledici mozam da ocekuvam od strana na profesorot...itn?)
Да не знае некој случајно кај кој асистент треба да се пријавиме за семинарска по Економика на претпријтие ? благодарааам :smir:[/
Ljupco Eftimov
Да не знае некој случајно кај кој асистент треба да се пријавиме за семинарска по Економика на претпријтие ? благодарааам :smir:[/
Ljupco Eftimov
А кога треба да пријавиме тоа семинарските да не знае некој ? дали имаат нешто спомнато на предавање за семинарските или ?
управување рече деке утре накај 14 часот ќе имало резултати
Има резултати управување со ситеми.
Со 20 се положува, ја спуштила границата .И како.... има доста положени?? Со колку се положува ??
Со 20 се положува, ја спуштила границата .