Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
^ Сигурно имало нешто нерегуларно од твоја страна затоа дошло тоа потпишување на тестот.
Да не препишуваше? :)

...am be normal dek radi prepisuvanje mi go potpisoa...am prasuvam dali e epten nesto "krivicno delo", sto posledici mozam da ocekuvam od strana na profesorot...itn? :))

Decki, daj ve molam odgovorete mi sto znaci potpisuvanje na testot od strana na asistentite? Problemi nesto...? (Osobeno mislenjata na clenovite so sopstveno iskustvo se dobredojdeni) :))).

Blagodaraaaam

Штом ти се потпишала тоа значи дека нема да ти го прегледа тестот, а можно е и да не ти даде да полагаш неколку сесии.Тоа се зависи од професорот. Најдобро прашај си асистентот/ката ...

...am be normal dek radi prepisuvanje mi go potpisoa...am prasuvam dali e epten nesto "krivicno delo", sto posledici mozam da ocekuvam od strana na profesorot...itn? :))

Лани на другар го фатија исто така, и го казнија само една испитна сесија :)

Да не знае некој случајно кај кој асистент треба да се пријавиме за семинарска по Економика на претпријтие ? благодарааам :smir:[/

Ljupco Eftimov

Да не знае некој случајно кај кој асистент треба да се пријавиме за семинарска по Економика на претпријтие ? благодарааам :smir:[/

Ljupco Eftimov

А кога треба да пријавиме тоа семинарските да не знае некој ? дали имаат нешто спомнато на предавање за семинарските или ?

А кога треба да пријавиме тоа семинарските да не знае некој ? дали имаат нешто спомнато на предавање за семинарските или ?

ми рекоа на асистентот да му ги пратиме имињата на сите членови од групата 5 треба да се заедно со лидерот и тој ке ни прател тема до понеделник најкасно ......

Да не знае некој случајно дали е задолжително тоа за пракса што пишува на сајтот и дали се однесува за сите години од тој смер и кај кого треба да се обратиме ? :pipi::kesa:

Dali denes se drzese predavanje finansiski pazari i institutcii i javni finansii, dan znajte dali e utre mozno profesorot Mihail Petkovski da dojt na fakultet

Колеги до кога треба да се пријави тема за семинарска на студентски или не се знае рокот уште?

Знае некој за Управувачко со колку се положува и дали пушта само на задачи или теорија ако си положил, тоа само да полагаш на втор колоквиум?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom