Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Он ми рече дека овие 3 теми ќе ми ги даде...? како нема да се падне низи и редови?
2 задачи се на дополнителен, а таа тема ретко ја дава и се претпоставува од овие другите 2 теми ќе ти бидат задачите.

ааа ок фала :)

Еве, ти кажаа, три теми, ама две задачи само ќе имаш, од кои една да решиш, ќе те пушти.
99% ти паѓа некоја од амортизација, таа е од економска математика, ако не можеш /немаш време за сите, на оваа обрни повеќе внимание. :)

Ај ве молам ако не ви е тешко или ако ја имате решено к-15 7 задача од испитни комбинации? Фала многу! Истата ми се падна на испит па мислам дека веројатно е на дополнителна да ми ја даде пак..
1623645_10152525531067608_1139876428762103677_n.jpg

Другари и другарки :D:D
Случајно ако налетате на тестовиве математика или ви текне која задача беше од збиркава, ќе ве замолам да пратите. Фала ви многу! :D

Момци математика сум на дополнителна... бев на увид ми даде 3 теми: низи и редови, изводи и интерграли и амортизација на кредит.

Се супер али овие се тие што најмалку сум ги учел... HELP?

ps. резултати Надворешна трговија кога?

На тестот имаш повеќе задачи и тебе ти се заокружени кои треба да ги решиш. Ако не ги знаеш тие, решавај од другите само не ја давај тетратката празна имаш шанса да положиш верувај.

меѓународна економија дава оценки надвор од термин или прави проблем?

Јанев ваков таков, најфер професор испадна у последно време...

Случајно некој ако знае кои се асистенти(ако ги има) по Државна Регулација и Економетрија?

Случајно некој ако знае кои се асистенти(ако ги има) по Државна Регулација и Економетрија?
Државна регулација ако добро се сеќавам е проф.Трајко Славески, а тој нема асистент. И проф. Весна нема асистент.

Математика шо може да се падне на испит у август? :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom