2 задачи се на дополнителен, а таа тема ретко ја дава и се претпоставува од овие другите 2 теми ќе ти бидат задачите.Он ми рече дека овие 3 теми ќе ми ги даде...? како нема да се падне низи и редови?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2 задачи се на дополнителен, а таа тема ретко ја дава и се претпоставува од овие другите 2 теми ќе ти бидат задачите.Он ми рече дека овие 3 теми ќе ми ги даде...? како нема да се падне низи и редови?
2 задачи се на дополнителен, а таа тема ретко ја дава и се претпоставува од овие другите 2 теми ќе ти бидат задачите.
ааа ок фала![]()
Момци математика сум на дополнителна... бев на увид ми даде 3 теми: низи и редови, изводи и интерграли и амортизација на кредит.
Се супер али овие се тие што најмалку сум ги учел... HELP?
ps. резултати Надворешна трговија кога?
Не верувам да праве проблем, само не и знам приемно времемеѓународна економија дава оценки надвор од термин или прави проблем?
Јанев ваков таков, најфер професор испадна у последно време...
Економетрија нема официјален асистентСлучајно некој ако знае кои се асистенти(ако ги има) по Државна Регулација и Економетрија?
Државна регулација ако добро се сеќавам е проф.Трајко Славески, а тој нема асистент. И проф. Весна нема асистент.Случајно некој ако знае кои се асистенти(ако ги има) по Државна Регулација и Економетрија?