Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Дали се сеќава некој какви беа границите за оценки од минатата година Банкарски менаџмент?

da ne ima rezultati po finansisko smetkovodstvo ??
--- надополнето: 25 декември 2013 во 13:47 ---
da ne ima rezultati po finansisko smetkovodstvo ??

Лани сите не бапна во Амфи 1, и тие што преполагаа прв и тие што преполагаа втор и тие што преполагаа испит. Ни даде ист тест на сите и ни кажа кој што треба да решава. Нормално, тие што беа на испит требаше цел тест да го решат. Јас преполагав втор и имав 12 прашања со заокружување, исти како оние од скриптата од Либро и 2 отворени прашања. Ни рече дека отворените прашања не ни ги признава ако немаме нацртано график. Кога го чув тоа ги оставив и воопшто не пишав ништо, иако едното го знаев. Излегов за само 5 минути од Амфи 1, и 100% бев убеден дека ќе паднам пошо надвор видов дека сум утнал 2 од тие 12 прашања на заокружување. Кога ги објави резултатите видов дека имам 6ка, а како само он си знае. Трајко е чудесија од човек. :D Најјак е кога во вади марамчето од џеб и си го дува носот, а после одредено време се забришува околу уста. :sick: :ROFLMAO:

Инаку тие што преполагаа прв доста го наебаа, имаа само 5-6 на заокружување, да решат биланс на успех и уште неколку отворени прашања.

фала многу...:)

Ај и јас се пофалам-си положив економија...Иначе јас иам околу 90 поени од двата,планирам да му направам семинарска за +10 поени. 8 можно е да фатам? И ако може да ми кажете за сметководство,дали е полесно на испит у Јануар или утре сабајле да му напнам? :D

Поубави оцени фаќаа во јануари затоа што боза беше за разлика ние што полагавме на колоквиум. Ама јас никогаш не бил оставил предмет за испит освен ако главна цел ми е бркање просек. Чувството кога ќе си завршиш се на време на колоквиуми и одмараш јануари е непроценливо :)

Поубави оцени фаќаа во јануари затоа што боза беше за разлика ние што полагавме на колоквиум. Ама јас никогаш не бил оставил предмет за испит освен ако главна цел ми е бркање просек. Чувството кога ќе си завршиш се на време на колоквиуми и одмараш јануари е непроценливо :)

Непознато чувество :/

Според прашањата од Либро, испитот за Економија изгледа многу полесно отколку колоквиумите. На испитот се фокусираат на главното од материјалот, на колоквиумите имаше буквално секакви глупости.

А, како е со Сметководство? Полесно е тоа во јануари? :) Многу се жалеа за вториов колоквиум, јас немав нерви ни да доучам за првиот. На што да се посветам?

Сметководство пак ќе биде 50 поени за поминување или 60 како што кажаа првично? Да знам дали да се надевам, не за друго. :D

Трговско и економија исчистени, математика оптимист, ако се извлечам и ова ќе си ги поминам без нервози сите празници и ќе гледам си Премиер Лига и Австралија Опен на мира цел Јануари. :D

Втор колоквиум сметководство лани ептен ни ја спуштија границата, со 45 се минеше мислам, 60 нема шанси да биде или 50 или евентуално ако има доста слаби резултати 45 како лани.

Оваа година на првиот колоквиум се мислеле да ја качат на 60 пошто со 50 ќе имало многу положени... Бог да чува.

Уште не сме почнале да го спремаме :D
Иначе....како шо кажаа од претходните години прашањата од Либро не се паѓале , како за прв. Овој повеќе на задачи ќе биде...

Катастрофа :D На сред решавање ми идеше да го искинам шифрарникот и тестот и никогаш повеќе да не стапнам на економски. Ставиле 3413243 книжења, прашања 2-3 само, и амортизација имаше.. згрешив во шифрарникот плус, збеснав :D

Ако сме закасниле да пријавиме онлајн, треба да пријавиме со казна?
Макро прв колоквиум положив, втор ќе го преполагам, Трговско прв паднав втор положив... Треба овие 2 да се пријават онлајн или важи пријавата од колоквиумите?

Катастрофа :D На сред решавање ми идеше да го искинам шифрарникот и тестот и никогаш повеќе да не стапнам на економски. Ставиле 3413243 книжења, прашања 2-3 само, и амортизација имаше.. згрешив во шифрарникот плус, збеснав :D

Па кажаа дека ќе биде скоро цел на задачи. Јас затоа теријата скоро и да не ја чепнав. Ама и задачите му беа....заплеткани и тешки.

Ако сме закасниле да пријавиме онлајн, треба да пријавиме со казна?
Макро прв колоквиум положив, втор ќе го преполагам, Трговско прв паднав втор положив... Треба овие 2 да се пријават онлајн или важи пријавата од колоквиумите?

Ако си ги пријавил за колоквиум, пријавата важи.

Сабајле ја пцуев Економијата што треба да ја учам денеска и добив просветлување :D.

Зошто Таки Фити е најдобар познавач на економијата?
-Затоа што е Влав . :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom