Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
има ли некој прашања основи на сметководство?

дали ке може да каже некој од поголемите лани економика на претпријатие на испит сто имало од скриптата ли да се учи малце помош ако може:)

Има резултати Теорија на организација?

Здраво на сите, јас сум вонреден студент на 4-та год. па Ве молам за информација по предметот ПРЕТПРИЕМНИШТВО за вториот колоквиум дали се се учеше или имаше некои делови нешто прескокнато. Однапред благодарам

Сакам да прашам во врска со Информациони технологии,дали професорот пушташе списоци за редовност и кога беше тоа отприлика?фала однапред

Дечки да ве прашам утре Англиски Јазик 2 испитот да не знаете во која просторија ќе биде ?

Kolegiii ima nekoj so go polaga marketing menadzment ?:rolleyes:

Колеги кога земаме оцени Менаџмент на мал бизнис и Менаџмент на човечки ресурси и кога е приемно време на професорката Ирена Кикеркова.
Благодариме :vozbud:
--- надополнето: 27 мај 2012 во 16:50 ---
дали ке може да каже некој од поголемите лани економика на претпријатие на испит сто имало од скриптата ли да се учи малце помош ако може:)
Според мене учи од книга води се по скрипта,има делчиња што може да ги даде и од книга посебно тоа со кој метод е подобар од другиот секогаш мислам го дава учи си од книга :)

Колеги кога земаме оцени Менаџмент на мал бизнис и Менаџмент на човечки ресурси и кога е приемно време на професорката Ирена Кикеркова.
Благодариме :vozbud:
--- надополнето: 27 мај 2012 во 16:50 ---

Според мене учи од книга води се по скрипта,има делчиња што може да ги даде и од книга посебно тоа со кој метод е подобар од другиот секогаш мислам го дава учи си од книга :)

За Кикеркова: утре од 12 - 14 (мислам, не сум сигурен) Јас после вториот колоквиум статистика(понеделник од 10.30 беше) отидов кај неа да земам потпис. Оди накај 12 или 12.30 би требало таму да биде.
А за менаџмент на мал бизнис и мене ме интересира утре од колку часот се земаат оцени.

За Кикеркова: утре од 12 - 14 (мислам, не сум сигурен) Јас после вториот колоквиум статистика(понеделник од 10.30 беше) отидов кај неа да земам потпис. Оди накај 12 или 12.30 би требало таму да биде.
А за менаџмент на мал бизнис и мене ме интересира утре од колку часот се земаат оцени.

Утре од 10-11 часот во предавална 10. По реден број од 1 до 120 до 10.30, останатите до 11.

Утре од 10-11 часот во предавална 10. По реден број од 1 до 120 до 10.30, останатите до 11.
сега ми кажаа дека било од 12 и 12.30 сменето е за ммб времето за земање оцени?

Резултатите кога ги истакнаа, овие термини беа закажани. Ако знае некој за сигурно нека потврди.

Едит. Од 12 и 12.30 сега ми кажаа.

Да не има случајно некој кој ќе ми даде било каква информација околу меѓународен маркетинг ( какви се прашањата , лесно - тешко , дали има скратено нешто од материјалот , дали можеби некој има прашања .....) ОДНАПРЕД ВИ БЛАГОДАРАМ

Дали некој заверуваше семестар после рокот, зошто утре планирам да одам да заверам, ме интересира дали прават проблеми тетките од студентски, да не треба казна да платам :)

колеги МИС имаше скратено нешто на колквиум ... ? и дали ќе важи тоа на испит ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom