Според мене учи од книга води се по скрипта,има делчиња што може да ги даде и од книга посебно тоа со кој метод е подобар од другиот секогаш мислам го дава учи си од книгадали ке може да каже некој од поголемите лани економика на претпријатие на испит сто имало од скриптата ли да се учи малце помош ако може
За Кикеркова: утре од 12 - 14 (мислам, не сум сигурен) Јас после вториот колоквиум статистика(понеделник од 10.30 беше) отидов кај неа да земам потпис. Оди накај 12 или 12.30 би требало таму да биде.Колеги кога земаме оцени Менаџмент на мал бизнис и Менаџмент на човечки ресурси и кога е приемно време на професорката Ирена Кикеркова.
Благодариме
--- надополнето: 27 мај 2012 во 16:50 ---
Според мене учи од книга води се по скрипта,има делчиња што може да ги даде и од книга посебно тоа со кој метод е подобар од другиот секогаш мислам го дава учи си од книга
Утре од 10-11 часот во предавална 10. По реден број од 1 до 120 до 10.30, останатите до 11.За Кикеркова: утре од 12 - 14 (мислам, не сум сигурен) Јас после вториот колоквиум статистика(понеделник од 10.30 беше) отидов кај неа да земам потпис. Оди накај 12 или 12.30 би требало таму да биде.
А за менаџмент на мал бизнис и мене ме интересира утре од колку часот се земаат оцени.
сега ми кажаа дека било од 12 и 12.30 сменето е за ммб времето за земање оцени?Утре од 10-11 часот во предавална 10. По реден број од 1 до 120 до 10.30, останатите до 11.