- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 2.173
- Поени од реакции
- 1.372
Од 11 до 14hКолеги од колку часот почнуваат со работа тетките од студентски прашања сеа за време на пријавувањето на испитите??![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Од 11 до 14hКолеги од колку часот почнуваат со работа тетките од студентски прашања сеа за време на пријавувањето на испитите??![]()
Иии не ме заебавај?? Сигурно е ова??за жал годинава примаат само 50 луѓе во државна и 30 во приватна квотасакам и јас на тој смер ама би имал најмногу 81 бод така да не би влегол..
да бе, види тука: Конкурс за упис на студентиИии не ме заебавај?? Сигурно е ова??![]()
не..Има услов за запишување трет семестар???
Ако имаш заостанати предмети од прв семестар прво ги пишуваш нив па потоа ставаш од задолжителните од 3 семестар се додека збирот на кредити ти е 35Има услов за запишување трет семестар???
А оние предмети што ќе неможеме да ги запишеме, ќе ги запишуваме во наредните семестри и ќе заостануваме се за некој предмет поназад?Ако имаш заостанати предмети од прв семестар прво ги пишуваш нив па потоа ставаш од задолжителните од 3 семестар се додека збирот на кредити ти е 35
Да тие што нема да можеш да ги запишеш ќе ги запишеш следен семестар обично нема да имаш изборен предметА оние предмети што ќе неможеме да ги запишеме, ќе ги запишуваме во наредните семестри и ќе заостануваме се за некој предмет поназад?![]()