Ејакулација при орално задоволување...

• Креатор на темата Креатор на темата gOJDO
  • Време на започнување Време на започнување
За некои луѓе не е орален секс. Само мисионерска поза и само за оплодување.

Pa izglea jas ke se najdam kaj ovie, nekako ne sum naletala na nekoj so zasluzuva neso poveke(kao goltanje na spermata negova):toe:...

Не плукам јас, ни тој не плука.
Го бакнувам после, и тој ме бакнува.
И никогаш нешто поинакво не сум доживеала.

Oh, well, I guess I'm lucky :icon_lol:

Можи некогаш да излезиме тројцата ??

Pa izglea jas ke se najdam kaj ovie, nekako ne sum naletala na nekoj so zasluzuva neso poveke(kao goltanje na spermata negova):toe:...
A ти тоа по заслуга?

Па запрашај се, може и ни ти не си заслужила нешто повеќе од мисионерска :)

А па шо кур ти влегува в г’с, кога само за в пичка е ебате, за оплодување нели... Или ти си олд скул, ебење само за оплодување, чисто ф пичка без уживање? Пошо нели, ебаање за оплодување само.
da taka e no nekako ova so manirive i goltanjevo ne mi idese vo glava

Живо ме интересира што треба некој да направи за да заслужи да му гутнеш. :icon_lol:

На таквите луѓе ни самиот секс не им е кејф туку го прават од што мораат. Ако таа е сериозна, damn...lousy lover. Фриџидер.

А за претходното, за геј жичката...дали при првиот пат откако типот ти ја „лапкаше“(на фразава неможам да прекинам да се смеам) и кога тргна да те пољуби, ти помина таа мисла низ глава „Хм, баш ме интересира што вкус има ова моево“? Ама искрено :)

Како беше она..

Love sucks.
True love swallows.

Ova e apsolutno tocno, zenska po ova se poznava dal te navistina saka i prifaka !

E sea ... hipolritski od mene al ne mozam da se lapam posle toa so nea ..ona so puna usta ... nekako mi e gay moment ... aj da ja poljubam malce i nekako al ova drugovo ne mozam lose mi e

Да, ама плукам немам уште гз да голтнам, незнам зш.... По свршувачката ијам тојлет и плукам , ако голтнам ќе кажам!:toe:

Ej interesna tema.

Inaku ja ne sum sakal da svrshavam vo usta, ali neodamna toa mi se sluci, i cudno ne mi beshe gadno da se baknuvam...

Да, ама плукам немам уште гз да голтнам, незнам зш.... По свршувачката ијам тојлет и плукам , ако голтнам ќе кажам!:toe:

Zash GZ, ne se golta so gazot!

А за претходното, за геј жичката...дали при првиот пат откако типот ти ја „лапкаше“(на фразава неможам да прекинам да се смеам) и кога тргна да те пољуби, ти помина таа мисла низ глава „Хм, баш ме интересира што вкус има ова моево“? Ама искрено :)
Ни јас не можам да престанам да се смејам на зборчето. :pos:

Не ми помина таа мисла, ама искрено. :) Реално, не можеш да ја вкусиш и да сакаш, пошто како што спомнав претходно, тоа е второстепено вкусување, што значи прво иде кај него во уста, па дур дојде до мојата преку неговата, вкусот се изгубил. :icon_lol:

И каква врска има геј жичка со све ова, се работи за моја телесна течност, не на друга жена. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom