Едо Маајка

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Steta ne bev u moznost da idem na koncertot... Inace go slusam cd-to od Frenkie= "Odlican CD" . Ima mnogu jaki pesni vo koi ucestvuva i Edo

Shorty напиша:
Steta ne bev u moznost da idem na koncertot... Inace go slusam cd-to od Frenkie= "Odlican CD" . Ima mnogu jaki pesni vo koi ucestvuva i Edo

Odlican Cd e Stariot album na frenkie
Pred nekolku meseci izleze noviot zalbum so naslov "DOSTA"
Ako saka nekoj da go Uploadnem

Едо е закон! Еден од најдобрите рапери на Балканот. А кога зборуваме за последниот албум на Едо јас би ја издвоил Бомба, иако сите песни му се супер.. А за Френки.. најдобар е! Барем според мене..

Закон е типов, без зборови !!!
Дефинитивно најбољи на Балкан, ретко кој се осмелил да напраи нешто вакво како Едо, најдобрите песни ги праи, си има свој стил (прво на музика, а потоа на живот), к*р го боли за сфе ... Браво мајсторе :helou:...

Edo e zakon! Jas go imam svalen samo eden album (zlatna dolina), baram gi drugite od mnogu vreme, ako nekoj ima linkovi da dava :)

абе, глупости тропаше, првпат го слушнав на Топ Шоу, глупости. :)

definitivno si vo pravo,ne slusam tolku rap ama tipot go pustuvam zasto prav rabota iv ne go boli k*** za toa koj kogo i kako pcue,tekstovi pisuva nenormalni i dobar fristajl dava.bev na koncertot na 25.2 sto se odrza vo hard rock.mu se divam na toj covek alal da mu e a i sala na strana dobro izgledase i napravi extra atmosfera na koncertot

Edo Maajka ima edna pesna znam so Hladno Pivo napraveno : Tesko Je Ful Bitu Kul.Interesno pesnice :P !

Edo Maajka e SAMPION!
Roden da bide car!
Nema promasena pesna...
Tri albumi,super tekstovi...
p.s Imam se od nego...na koj mu treba nesto...
da se pozali..

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Типот си е ЅВЕР! Многу добри теми опишува во неговите песни! Ми се свиѓа што скоро секоја негова песна си носи со себе некоја поента!

А песната "Матер вам јебем!!!" мислам дека е инспирирана од смртта на татко му кој бил убиен у војната!

Али стварно закон чоек!
pesna za tatkomu e Dawn,slusaj ja nogu e jaka

Rap-Fenomen напиша:
Odlican Cd e Stariot album na frenkie
Pred nekolku meseci izleze noviot zalbum so naslov "DOSTA"
Ako saka nekoj da go Uploadnem
Frenkie e zakon kade da gi najdam albumite...

Газда Едо Маајка стана фолкер!

Газда Едо Маајка,барајки нова инспирација и ново поле на кое што ке може да се докаже...
почна да пее СЕВДАЛИНКИ...
:pos2: :zver: :pos2: :zver:
Неговиот промо настап можеше да се проследи на босанската НОВА телевизија,и стартно доби огромен одобрувачки аплауз од публиката!
Едо Маајка (со сигурност-наследникот на живата легенда Халид Бешлиќ) на неговиот промо настап како фолкер може да го видите овде:

п.с. И не треба да ви кажам дека и он и јас се заебаваме...нели?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom