Едноставен e-commerc

• Креатор на темата Креатор на темата tomsaso
  • Време на започнување Време на започнување
не ми се верува дека некој би се нафатил сума помала од 10.000 денари да израбти скрипта со admin панела.

Хаха, за 10,000 денари односно 163 евра за ова се?
Помножи со 3 па ќе правиме муабет. Имам изработено досега 2 продавници кои работат одлично така да нема импровизации.

BTW само да ти кажам дека не е само тоа што си го опишал во првиот пост.

Ти треба кошничка со производи, дел каде што се внесуваат генералите на тој што купува, увид на купеното, статус на порачката, увид на залихата, внес на производи чување на историја на купувачот, корисници...и уште многууу детали за да ти даде банката сертификат (знам дека нашите банки цепидлачеа, е сега за странскиве незнам) за вршење на трансакции.

Ако сакаш можам да ти испратам детална понуда да видиш што се треба да се изработи (задоволи) за да можеш да правиш онлајн трговија

Ако сметаш дека е ова мала работа седни и направија сам

Ако зборува за Џумла темплејт со икомерц тогаш 10 илјади се реална сума а неколку денови возможна мисија.

се што е над 10 000 како цена не го разгледува ама секој дизјанер & кодер за вакво нешто се што е под најмалку 15 000 не го разгледува бидејќи има доста работа, потребно е време, а за 100 евра мислам дека не вреди, и не знам дали би се нафатил некој за оваа смешна сума на пари да изработи нешто вакво :pos2::pos2:

еве една голема огромна помош на тој што му требаше е-комерц а и на сите други
ова е сајт за бесплатен веб хостинг многу едноставен и прост за употреба и креирање своја веб страна кој што истотака вклучува и е-шоп лесен за креирање и употреба
јас го немам инсталирано тој модел и незнам како стојат работите начин на плаќање,поставувања и други работи кој е заинтересиран може да разгледа (моделот е-комерц се инсталира со претходно барање на активциски код од админите на нивниот форум)
еве еден клип погледнете

дечки. спомнав е-комерц одма мислите дека амазон или ибеј ќе ги конкурирам.

Прајме муабет за база со 3 полиња, на едно место излез на едно место влез на податоци. Еден шопинг карт. Толку.

Во врска со купувачи историја нарачки, бамки, е-трговија.. Ништо од тоа. Еден формулар кој кога ќе кликне самбит да ми го прати на мејл.

Буџет од 100 евра изгледа сосема реално. На готов Html дизајн, само се вградуват шопинг картот, две дроп-даун менија, една база на податоци со административен банел за едитирање. толку. 100 евра за кодирањето. htmlot сам ќе го прам.
Вие си рековте ќе се збогати овај од ова и сега треба 1000 евра да му се земат. И точно ако не за еден, се прај за два дена макс. Тоа ми го кажа прогармерот што ќе го прај.

Интересно ова јас познавам лично човек што може да го направи али не верувам да почне без капар од 200 евра и за целата сума сигурно уше толку ххх таа е ако сакаш да правам муабет кажи поззз:nesum:

Интересно ова јас познавам лично човек што може да го направи али не верувам да почне без капар од 200 евра и за целата сума сигурно уше толку ххх таа е ако сакаш да правам муабет кажи поззз:nesum:
веќе договорив за 100 евра.

дечки. спомнав е-комерц одма мислите дека амазон или ибеј ќе ги конкурирам.

Прајме муабет за база со 3 полиња, на едно место излез на едно место влез на податоци. Еден шопинг карт. Толку.

Во врска со купувачи историја нарачки, бамки, е-трговија.. Ништо од тоа. Еден формулар кој кога ќе кликне самбит да ми го прати на мејл.

Буџет од 100 евра изгледа сосема реално. На готов Html дизајн, само се вградуват шопинг картот, две дроп-даун менија, една база на податоци со административен банел за едитирање. толку. 100 евра за кодирањето. htmlot сам ќе го прам.
Вие си рековте ќе се збогати овај од ова и сега треба 1000 евра да му се земат. И точно ако не за еден, се прај за два дена макс. Тоа ми го кажа прогармерот што ќе го прај.

ostaj sto tropat ovie. za toa sto go baras i 100 evra se mnogu.
dobar web developer so gotov template ova za 4-5 casa go pravi. ovie barale po zapaden standard. UK i ne znam sto. pa odi vo UK sto sedis vo makedonija togas @drugite koj ti odgovorile.
so sreka.
ova za proekt nesto ti treba ili vistinska firma?

Муабетов е стар месец дена, а изгледа tomsaso не го доби тоа што го бараше ни после месец дена. Да го добиеше, ќе се пофалеше, ќе ни го плеснеше у фаца демек ништо не знаете, и тоа што го барав за ден-два (макс) навистина може да се направи :toe:

ostaj sto tropat ovie. za toa sto go baras i 100 evra se mnogu.
dobar web developer so gotov template ova za 4-5 casa go pravi. ovie barale po zapaden standard. UK i ne znam sto. pa odi vo UK sto sedis vo makedonija togas @drugite koj ti odgovorile.
so sreka.
ova za proekt nesto ti treba ili vistinska firma?

t.e. za 10 000 moze da kupis gotov na internet. ic ne gi moli ovie tupive web designeri itn gjomiti XD

можда ќе му остане кусур но нема да му биде он како што си сака + не е само тоа он што сака има други додатни работи не е ова кола па ај стави тука крилото па ваму браникот. Све си иде со све. Не можеш да ставиш paypal модул без кориснички панел + многу други работи. Но сепак ако си најде човекот за 100 евра нека му е со среќа. Нормално е 300+ евра за успешен и добар commerce сајт, со темплате и со све натака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom