Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако зборува за Џумла темплејт со икомерц тогаш 10 илјади се реална сума а неколку денови возможна мисија.
веќе договорив за 100 евра.Интересно ова јас познавам лично човек што може да го направи али не верувам да почне без капар од 200 евра и за целата сума сигурно уше толку ххх таа е ако сакаш да правам муабет кажи поззз:nesum:
okok:nesvest:веќе договорив за 100 евра.
дечки. спомнав е-комерц одма мислите дека амазон или ибеј ќе ги конкурирам.
Прајме муабет за база со 3 полиња, на едно место излез на едно место влез на податоци. Еден шопинг карт. Толку.
Во врска со купувачи историја нарачки, бамки, е-трговија.. Ништо од тоа. Еден формулар кој кога ќе кликне самбит да ми го прати на мејл.
Буџет од 100 евра изгледа сосема реално. На готов Html дизајн, само се вградуват шопинг картот, две дроп-даун менија, една база на податоци со административен банел за едитирање. толку. 100 евра за кодирањето. htmlot сам ќе го прам.
Вие си рековте ќе се збогати овај од ова и сега треба 1000 евра да му се земат. И точно ако не за еден, се прај за два дена макс. Тоа ми го кажа прогармерот што ќе го прај.
ostaj sto tropat ovie. za toa sto go baras i 100 evra se mnogu.
dobar web developer so gotov template ova za 4-5 casa go pravi. ovie barale po zapaden standard. UK i ne znam sto. pa odi vo UK sto sedis vo makedonija togas @drugite koj ti odgovorile.
so sreka.
ova za proekt nesto ti treba ili vistinska firma?
t.e. za 10 000 moze da kupis gotov na internet. ic ne gi moli ovie tupive web designeri itn gjomiti XD