Еднаш курва секогаш курва

• Креатор на темата Креатор на темата BABY DJ
  • Време на започнување Време на започнување
Беше курва, се омажи во Скопје сега е домаќинка :icon_lol:.

Беше курва, се омажи во Скопје сега е домаќинка :icon_lol:.

Големината на градот си го прави своето. Голем град никој не те знае, никој не те зборува шо правиш и како правиш и шо сакаш да не бидеш домаќинка пред очите на другите...

Големината на градот си го прави своето. Голем град никој не те знае, никој не те зборува шо правиш и како правиш и шо сакаш да не бидеш домаќинка пред очите на другите...

Поголем град поголеми можности.
Во мало место те знаат, со кого си била, која те видела па си чашитат.
Затоа е добро да се земе девојче од мал град, дојдено во Скопје.
Девојче од фамилија со познавање на нејзиното потекло и постапки.

Џабе ќе се мења ако и се допаѓа начинот на кој живее.

Всушност, и не треба да се менува ако и се допаѓа она што го прави - И да ја смени облеката, етикетата ќе и остане - засекогаш(освен ако не промени средина).

Етикетата „курва“ и ја залепил некој како нас.Колку и да се менува неможе да испадне од своја кожа и да влезе во друга,бидејќи каква ја запомниле таква и ќе ја зборуваат.Благодарение на менталитетот што царува во нашето општество втор човек и етикета,сите во своја близина имаме по една од нив,другарка, пријателка, сестра,мајка,стрина, братучедка,школска,вие самите,итн.Како реагирате кога ќе ја нападнат вашата блиска со овие зборови?Дали и тогаш вака сигурно и отсечно ги елиминарате во „ниска класа“?

Двосмислен е насловот. Ве заебаа.
Еднаш курва секогаш курва може да се преформулира дали некоја во зелените години кога била промискуитетна може да побегне од етикетата.

Еднаш курва незначи засекогаш курва. Бутнете си ги сега одпозади Волкот менува крзно но не и карактер и остали кул фрази.

Девојче од фамилија со познавање на нејзиното потекло и постапки.
Куче да е од сој да е, а не згрижи бездомник :pos::pos::pos::pos::pos:.

Етикетата „курва“ и ја залепил некој како нас.Колку и да се менува неможе да испадне од своја кожа и да влезе во друга,бидејќи каква ја запомниле таква и ќе ја зборуваат.Благодарение на менталитетот што царува во нашето општество втор човек и етикета,сите во своја близина имаме по една од нив,другарка, пријателка, сестра,мајка,стрина, братучедка,школска,вие самите,итн.Како реагирате кога ќе ја нападнат вашата блиска со овие зборови?Дали и тогаш вака сигурно и отсечно ги елиминарате во „ниска класа“?

Едно нешто е залепена етикета а друго е фактот.
Мајка им лично јас ја слушнав од кај нас се јавуваше кај швалерот дете бев тогаш. Таа се омажи за еден никаков во затвор е сега 19 години заради педофилски чин, нејзе ја фатија со хероин и екстази , сестра е дила хероин итн. За нивната сексуална репутација не ни станува збор, ова се факти за луѓе кои што постојат. Мислам далеку од тоа дека ги сметам за некоја си ниска класа ОК. се спрема мене ОК. сум и јас спрема нив.

Тоа лепење етикета курва прават девојчињата тинејџерки за соперничката која им ја фатила пред нив симпатијата......

Едно нешто е залепена етикета а друго е фактот.
Мајка им лично јас ја слушнав од кај нас се јавуваше кај швалеротдете бев тогаш. Таа се омажи за еден никаков во затвор е сега 19 години заради педофилски чин, нејзе ја фатија со хероин и екстази , сестра е дила хероин итн. За нивната сексуална репутација не ни станува збор, ова се факти за луѓе кои што постојат. Мислам далеку од тоа дека ги сметам за некоја си ниска класа ОК. се спрема мене ОК. сум и јас спрема нив.

Тоа лепење етикета курва прават девојчињата тинејџерки за соперничката која им ја фатила пред нив симпатијата......

Дали само јас читам во еднина работи и работи кои немаат врска со терминот „курва“ ?

Дали само јас читам во еднина работи и работи кои немаат врска со терминот „курва“ ?
Нивниот сексуален живот е како бајка во споредба со другите работи, инаку за 500 денари на месечина ќе те качат......

Нивниот сексуален живот е како бајка во споредба со другите работи, инаку за 500 денари на месечина ќе те качат......

Тогаш ти зборуваш за жени кои го продаваат своето тело за пари тако звани проституки.

Тогаш ти зборуваш за жени кои го продаваат своето тело за пари тако звани проституки.
Не мора да значи мислам примерот е реален, ама сепак има и едно нешто што се вика курвински карактер.....

Не мора да значи мислам примерот е реален, ама сепак има и едно нешто што се вика курвински карактер.....

А кога сме кај курвинскиот карактер примеров тотално ќе ме направи конфузна :icon_lol:
Се продавале за пари,конзумирале и дилале дрога...баш чесно си заработувале,без лицемерие и ножеви во грб,каде го гледаш курвинскиот карактер? :)

Се продавале за пари,конзумирале и дилале дрога...баш чесно си заработувале,без лицемерие и ножеви во грб,каде го гледаш курвинскиот карактер?
Курвинскиот карактер е цела филозофија.....

Курвата не само сексуално што може да те издупи туку можи и да те издупи во било каква ситуација секогаш си несигурен покрај нејзе.
Опасни се тие што се прават светици и накрај незабелижително ќе те издупи, дури човек да стане свесен за тоа отиде возот.....

П.С. За консумирањето паметни се не го прават тоа има други будали.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom