Еднаш курва секогаш курва

• Креатор на темата Креатор на темата BABY DJ
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто бе си имам свое мислење кој те шиша.Си го бранам до гроб.А тоа што 99% немаат никаков став и пишуваат тоа што им нив одговара зависно од ситуација.Ако си расист биди расист,а не прва цркиња што има налети одма гледаат у кревет да ја одведат, а после дојда и зборат смрт за црнци ова она.Исто ти е и со темава.Абе таа девојка е курва ова она ,а прв гледа да ја легне и да ја чести пијалак.Каде ти е тука ставот,достоинството.
Брат очигледно е дека имаш револт некој во себе ама немој вака да се празниш само се бламираш самиот...Послушај го советот мој малку собери се...Не сум ти непријател за тоа кој те шиша....Зошто се фураш толку олади не гледаш ли дека те советувам....

Е па баш тие што се интелигентните и паметните ги нема во својот роден крај и се плескаат со дечки од страна.Ајде еве нема да ги третирам како курви.Ама чим типка (да речеме еве од Пехчево) заминала да студира во Скопје,не очекувај таму да си најде дечко Пехчевчанец (близок на нејзиниот менталитет) па да си го фати за дечко.СИГУРНО ќе бара некое Скопјанче со ауто или пак можда некој провинцијалец,али строго студент при ПРИВАТЕН факултет/универзитет за да си го поминува слободното време за време на студиите со него/нив.Значи СТРОГО за ебење.Тука спаѓа и ол инклузив смештајот,колата,ноќите поминати по фејмос дискотеки.Сега одма да отвориме по овие порталиве што сликаат по кафичи и дискотеки ти се кладам дека во секое сепаре каде што седи некој добро подкован Скопјанец седи некоја провинцијалка.Ретко Скопјанка.И ај бе нив не ги третирај како курви што ти рекле дека ќе одат во големиот град да се образуваат,а уствари секоја вечер ја збираат од пред стан/смештај/студентски дом и ја шетаат низ град како што споменав погоре.ТВРДАМ! :smir:

Смешни сте. И што сега јас еве од Струмица сум и студирам во Скопје заради тоа што факултетот што го одбрав го нема во мојот град. Поголемиот дел од времето го минувам во Скопје, а не сум отишла таму со намера да си фатам дечко и да останам таму, но ете сепак некој ми се допаднал и сум се фатила, и што?
И каква врска има тоа ако во кафич провинцијалка седи до Скопјанец? Тоа ја прави нејзе курва и него го прави попаметен? Не верував дека уште има луѓе со сфаќања како вашите.
И која е поентата на тоа? Во Скопје има сè само Скопјани не. Прашај ги од кај им се родителите, и колку тие се вистински Скопјани. Ама битно понижуваат девојки од провинција.

Брат очигледно е дека имаш револт некој во себе ама немој вака да се празниш само се бламираш самиот...Послушај го советот мој малку собери се...Не сум ти непријател за тоа кој те шиша....Зошто се фураш толку олади не гледаш ли дека те советувам....
Немам никаков револт спрема тебе или било кого.Измислив дека имам сестра без врска само да видам реакција и одма навредуваат сестра ти ова сестра ти она,од кај и се пари,мерцедесот го заработи овака ,онака гледај до кај им иде културата ,писменоста,а се прават светци тука.Па и да има сестра кој се тие да ја навредуваат.Кој сум јас на некого да навредувам сестра,татко,мајка.Кој сум.Со вакви ли фолиранти ли ќе идеш у модерен свет.Едно зборат друго прават.Затоа Македонецот никогаш не добил почитување од никоја.Нема став за ништо.

Немам никаков револт спрема тебе или било кого.Измислив дека имам сестра без врска само да видам реакција и одма навредуваат сестра ти ова сестра ти она,од кај и се пари,мерцедесот го заработи овака ,онака гледај до кај им иде културата ,писменоста,а се прават светци тука.Па и да има сестра кој се тие да ја навредуваат.Кој сум јас на некого да навредувам сестра,татко,мајка.Кој сум.Со вакви ли фолиранти ли ќе идеш у модерен свет.Едно зборат друго прават.Затоа Македонецот никогаш не добил почитување од никоја.Нема став за ништо.

Ало човеку,ти сам ја вмеша сопствената сестра.А јас како модератор македонка те прашав дали сакаш да избришам се каде е она спомената почнувајќи од тебе!

Значи последниве неколку поста се офтопик и заслужуваат бришење....
Брат сам наметнуваш да те вреѓаат...Прв се фураш....Прв напаѓаш и се закануваш....Епа не очекувај некој да те трпи....

Смешни сте. И што сега јас еве од Струмица сум и студирам во Скопје заради тоа што факултетот што го одбрав го нема во мојот град. Поголемиот дел од времето го минувам во Скопје, а не сум отишла таму со намера да си фатам дечко и да останам таму, но ете сепак некој ми се допаднал и сум се фатила, и што?
И каква врска има тоа ако во кафич провинцијалка седи до Скопјанец? Тоа ја прави нејзе курва и него го прави попаметен? Не верував дека уште има луѓе со сфаќања како вашите.
И која е поентата на тоа? Во Скопје има сè само Скопјани не. Прашај ги од кај им се родителите, и колку тие се вистински Скопјани. Ама битно понижуваат девојки од провинција.
Смешен? Ако ти така сметаш ОК,ама не сум.СЕ што напишав е од искуство.Е сега ако се пронајде во муабетов и ако си ја имаш мувата на капата тоа е друго.НЕ ПОМИСЛУВАЈ ВООПШТО дека пробувам да те навредам,не ми е тоа ни идеата ни целта.Сум имал доста другарки/пријателки што студирале во Скопје па никоја не фати дечко од таму (освен една) што беше случајност и НЕнамера да биде позната,виџена,славна....Значи се е до менталитетот и домашното воспитување пред се!Смислата на муабетот ми беше дека има и тоа многу ги има што одат во големиот град со таква умисла :smir:

Не сум од село.3 генерации сум во Скопје.И кажав од кајзнаете дека имам сестра.Секој може се да напише на форум али како живее во реалност тоа е друга работа.А никој не живее како што пишува овдека сите гледате да легнете нешто .
Прашав нешто,а и пак ќе повторам: Кој е во случајов глумец и фолирант.Јас или ти?
Зашто бе си имам свое мислење кој те шиша.Си го бранам до гроб.А тоа што 99% немаат никаков став и пишуваат тоа што им нив одговара зависно од ситуација.Ако си расист биди расист,а не прва цркиња што има налети одма гледаат у кревет да ја одведат, а после дојда и зборат смрт за црнци ова она.Исто ти е и со темава.Абе таа девојка е курва ова она ,а прв гледа да ја легне и да ја чести пијалак.Каде ти е тука ставот,достоинството.
Ставот твој никој не го порекна,туку само пристапот кон ставот!

Измисли!Значи ти си глумецот на темава,а ние го кажувавме тоа што го имаме ВИДЕНО И ДОЖИВЕАНО,значи не раскажувавме приказни за мали деца!

Не навредувамЕ ОДМА туку ОДМА после твоите ставови и слики што ги доби за нас,т.е. лично за мене: Јас сум бил фолирант,јас не сум знаел што е свет,јас не сум знаел што се либерални мислења.Е па после тоа оди контра ударот на кој што треба да бидеш спремен доколку си ме/не предизвикал!

Со вакви фолиранти ко тебе не само што се иде во модерен свет,туку од таму се излегува како курва! А курва за тебе не постои,такада што и да објаснувам понатаму нема да можам да ти објаснам,едноставно не ги разбираш тие работи,толкав ти е капацитетот,нажалост!

До сега да бевме сите ко тебе либерални ќе бевме и во нато и еу.Пошто бугарите и грците се продадоја за пари,нешто слично како курвата кога се продава за пари па затоа влегоа во модерниот свет.

Малце мешам политика,ама за посликовито да го доловам моментот!

Епа тоа е тоа што сите (по прилепски кажано) берат гајле за другите а не се гледаат дека се во гомна до гуша и самите....Шо кур го боли некого колу таа дудлала и со колку се лигавела по паркови....Гледајте си ја својата работа....Стварно нема логика:tapp:

Се имаше распоред кај нејзе така да не се празни муабети курва ова она е, и беше курва сега не знам ама тогаш да......
Па луѓето едноставно се ставија на негово место и уште од сабајле не им беше пријатно, затоа што имаа искусено од прва, втора и трета рака.

Се имаше распоред кај нејзе така да не се празни муабети курва ова она е, и беше курва сега не знам ама тогаш да......
Не брат мислев и на тоа....Сакав да кажам дека нема фајде од тоа дрдорење или како што во прилеп викаат да си го нижите тутунот со неа секој треба да си го гледа сопствениот живот и ако можи да им помогни на другите,а не да ги оговара сите по ред и да треси зелени за некој друг демек види го каков е...Не дека не сум правел така сум зборувал ама сватив дека нема фајде ниту логика....

Барем ја помина и ти? :)
Па ме фати за рака и нема мрдање, не виде тоа професорот кај што ме влечи како кученце по нејзе, и кажуваше како татко и нејзин се жалел малтретирање ова она, а врска немаше таа не поминуваше не ние нејзе :icon_lol:.

Јас познавам една девојка која на времето беше курва,али по некое време сфати дека некогаш ќе остаре и ќе ги изгуби тогашните муштерии,и поради сево ова се откажа од оваа гадна,но сепак задоволителна професија.

Смешен? Ако ти така сметаш ОК,ама не сум.СЕ што напишав е од искуство.Е сега ако се пронајде во муабетов и ако си ја имаш мувата на капата тоа е друго.НЕ ПОМИСЛУВАЈ ВООПШТО дека пробувам да те навредам,не ми е тоа ни идеата ни целта.Сум имал доста другарки/пријателки што студирале во Скопје па никоја не фати дечко од таму (освен една) што беше случајност и НЕнамера да биде позната,виџена,славна....Значи се е до менталитетот и домашното воспитување пред се!Смислата на муабетот ми беше дека има и тоа многу ги има што одат во големиот град со таква умисла :smir:

Јас ако сум се нашла во муабетот немаше воопшто да ти реплицирам туку ќе се согласев со тебе. А и каква врска има тоа кој од каде е, кога тоа воопшто не е критериум за карактерот на човекот? Значи сепак признаваш дека имаш другарки што студирале во Скопје и ете некоја сепак фатила дечко, не со намера да биде славна (ха, славна? Демек ако имаш дечко од Скопје, славна си) туку затоа што можеби типот навистина и се допаднал.
Тешко на девојките што размислуваат на тој начин, дека ако имаат дечко од Скопје ќе бидат славни и богати.
mysmilie_150.gif

Јас ако сум се нашла во муабетот немаше воопшто да ти реплицирам туку ќе се согласев со тебе. А и каква врска има тоа кој од каде е, кога тоа воопшто не е критериум за карактерот на човекот? Значи сепак признаваш дека имаш другарки што студирале во Скопје и ете некоја сепак фатила дечко, не со намера да биде славна (ха, славна? Демек ако имаш дечко од Скопје, славна си) туку затоа што можеби типот навистина и се допаднал.
Тешко на девојките што размислуваат на тој начин, дека ако имаат дечко од Скопје ќе бидат славни и богати.
mysmilie_150.gif
Ипак,со самата умисла дека ќе имаат резервирано сепаре и дека ќе ги видат во БМВ,Ауди,Мерџо.......Таа е поентата :smir:

Ипак,со самата умисла дека ќе имаат резервирано сепаре и дека ќе ги видат во БМВ,Ауди,Мерџо.......Таа е поентата :smir:

Па и во Скопје има такви девојки.
Темата се сведе на тоа дека само тие од внатрешноста се такви, а богами и граѓанките од главниот град ни најмалку не се исклучок.
Затоа е лошо кога зборуваме генерално. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom