Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па многу нормално . На 90 % од машките деца татковците им се пример а иницијација имаат во касарната во војска. На 90% од девојчињата мајките им се пример а иницијација имаат покрај неа во домот.
Останатите 10 % од секој пол се тие двоцефки.
Ако машко дете нема воспитание од татко, тој ке има од мајка и ке почне фустанчиња да носи и да се шминка а нема да знае дека треба да ја брани татковината наместо да плаче со жените.
Ако женско дете нема воспитание од мајка, таа ке се тепа со машките и нема да знае како треба да се чува дете.
За првиот пасус, зошто тогаш да не се дозволи стапување во брак? И така кај нас граѓанската форма на бракот е онаа со правното значење.Сигурен сум дека поголемиот дел од овие шо се против посвојување на деца од геј партнери не се луѓе од типот на "уби,уби педера".Вие "напредните" луѓе не сфаќате дека немаме проблем со хомосексуалците,туку против промоција на педерлукот,секој нека прави што сака дома,сигурен сум дека сигурно нема некој да им дојде дома и да им кажува со кој/која да спијат и тн.
Посвојувањето на деца од страна на геј луѓе е нешто против природата,машкиот родител си има свои способности,а женскиот други.Ако денес им се дадат такви поволности на геј браковите утре што е следно?права на педофилите?со вакви одлуки паѓа моралот на едно општество,за жал сега е тренди и модерно тоа,па сега дел од овие шизофрени либерали ќе ме нападнат и ќе ме направат конзервативец,заостанат и тн.
Живеете во хипокризија,гледам дека аргументи ви се тоа што демек имало нормални парови кај шо се тепале децата,дека кај хомосексуалците нема насилници,сите се перфектни и тн.Плус од каде ќе знаете дека децата ќе сакаат да ги посвојат геј родители,мали се не сфаќаат.Уште една хипокризија шо ја забележав на темава,а тоа дека децата нема да бидат геј доколку бидат посвоени од хомосексуални парови,нели хомосексуалец се станува од околината,дали вие признавате дека хомосексуалноста е биолошко пореметување?
На лезбејки, гејови, бисексуалци и танссекуалци не смее да им се дозволи било каков контакт со деца.Дај еднаш да завршиме со ова лудило. Нека им се дозволат и бракови, да посвојат деца, нека имаат повеќе бенифиции на секое поле, повисоки плати и така натаму. Само се молам нека престанат да плачат, не можам веќе ни да ги слушам, гледам, читам по интернет.
Неможе вечно да се попушта. Попуштај на сечени,попуштај на обоени,попуштај на педери и затоа една асална држава не остана у западна Европа. Ке им дадеш прст после ке бараат цела рака.Дај еднаш да завршиме со ова лудило. Нека им се дозволат и бракови, да посвојат деца, нека имаат повеќе бенифиции на секое поле, повисоки плати и така натаму. Само се молам нека престанат да плачат, не можам веќе ни да ги слушам, гледам, читам по интернет.
Значи, само православен стрејт белец е вистинскиот избор за живот?Неможе вечно да се попушта. Попуштај на сечени,попуштај на обоени,попуштај на педери и затоа една асална држава не остана у западна Европа. Ке им дадеш прст после ке бараат цела рака.
Не !!! Него сите да си живеат у своите држави и да не ја бараат мајка им кај што не е !!!Да да, уствари само белата раса треба да постои, другите може да постојат ако белата раса им дозволи, а дури и да им дозволи треба да бидат потчинети. Секако, за лгбт заедница не правиме муабет, shoot them on site! 88
Секој на своето си е најдобро . И мешање во туѓи политики,општества,животи да нема. Секој за себе и со своите.Значи, само православен стрејт белец е вистинскиот избор за живот?
Нека останат сите тие 12% од светската популација. (помалку се, тропната статистика е ова )
Епа, твоите се многу помалку од сите останати.Не !!! Него сите да си живеат у своите држави и да не ја бараат мајка им кај што не е !!!
Мене ме боли патката какво е општеството у Судан и у Пакистан но за у моја куќа ја примам кој сакам и ја бркам кој сакам (нормало ко што ти наредуваш дома и кога ке дојде гостин или ке игра по твојте правила или цурик) .[DOUBLEPOST=1433091464][/DOUBLEPOST]
Секој на своето си е најдобро . И мешање во туѓи политики,општества,животи да нема. Секој за себе и со своите.