Steve Ray
Texas Huriccane
Хех, "таквите луѓе"...
Само велам, поткрепен со докази, дека огромен број на Албанците имаат ист став по ова едно прашање.
и тотално различен од оној нашиот "писмејкерски"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хех, "таквите луѓе"...
Само велам, поткрепен со докази, дека огромен број на Албанците имаат ист став по ова едно прашање.
има едностзвно решение за таквите мисли на луѓето. Македонец кој не сака да помириса Албанец и обратно . Пример за овие луѓе терапијата трае 2 недели. Првата недела ќе оди и ќе му помага готви и чисти ,чита , раскажува на лице со инвалидитет. Втората недела им се придружува трет кој е по националност како овој неморалниот и има неверојатно добро мислење за националноста на човекот со инвалидитет.Да видиш после како ќе се сакаме.
Па затоа македонците пошто се мирољубиви и се трудат на секој да му го направат ќејфот, од сите страни ќе го е*бат како сакаат сите. Оваа ајде да кажам омраза кон другите е резултат од таа вештачка толеранција која ни ја наметнаа, таа толеранција не направи малоумни пред светот. Кога сите се држат до своето ние се поделивме меѓу себе. И затоа е дојдена оваа ситуација
диазепам, хелекс или деметринДа си жив/а и здрав/а.. пост многу на место,поточно од ова здравје..
Преку глава ми е ние секогаш да бидеме миротворците,а другите на нашиот мир пушка да креваат
Преку глава ми е ние секогаш да попуштаме за мир у куќа
Преку глава ми е од изреката наведната глава сабја не сече
Преку глава ми е на моја подадена рака,другиот со шамар да враќа
Преку глава ми е од соживот кога комшијатаод другата страна со базука ме нишани!
диазепам, хелекс или деметрин
Све ОК, ама тоа дека ќе пуштам Лав Сонгс да слушам на Антена....Јас мислам дека главната причина е ДОСАДА ,луѓето во ова модерно време имаат многу слободно време и компјутер со интернет пристап па заради тоа и го прават се она што го кажа.
Друга работа е што 90% не знаат што да прават со интернетот па го трошат животот на Фејсбук.
Така да моја препорака пуштете си Love Songs на Антена 5 и уживате во магијата наречена љубов.![]()
Нека пушти компилација love songs од Гента Исмаили да биде во тек со модата.Нели модерни се ова времњаСве ОК, ама тоа дека ќе пуштам Лав Сонгс да слушам на Антена....![]()
Еврејското перење мозок за мулти-културизам во Европа веќе многу скапо ја чини Франција, Германија и Британија, а за Македонија да не правиме муабет.
Да си жив/а и здрав/а.. пост многу на место,поточно од ова здравје..
Преку глава ми е ние секогаш да бидеме миротворците,а другите на нашиот мир пушка да креваат
Преку глава ми е ние секогаш да попуштаме за мир у куќа
Преку глава ми е од изреката наведната глава сабја не сече
Преку глава ми е на моја подадена рака,другиот со шамар да враќа
Преку глава ми е од соживот кога комшијатаод другата страна со базука ме нишани!