Ed, Edd and Eddy

• Креатор на темата Креатор на темата pirlo21
  • Време на започнување Време на започнување

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.053
Поени од реакции
2.055
НАЈСМЕШНА ЦРТАНА СЕРИЈА ЗАР НЕ?

КАЖЕТЕ ГО ВАШИОТ ОМИЛЕН ЛИК?
МОЈОТ Е РОЛФ
ЗОШТО ВИ СЕ ДОПАГА,ЗОШТО НЕ

искрено воопшто не ми се смешни и не ги гледам:toe:

Јас сум онај најглупион, Еди се викаше, така?:)

Ed_Edd_Eddy68.jpg

:zver:

Се имам газено од смеење на цртанов :pos:

хахах исто ко на влатко, и мене тој ми е омилен, најмногу бисери треси

се газам од смеење само кога ги слушам.. пошо кога ги даваат брат ми на цел глас слуша. .. и јас на другата страна на собата слушам и се смеам :D

кога ги гледав овие најјаки ми беа, посебно овај на сликава ( еди, незнам како се викаше точно, знам со 2 дд беше лол ) најак е. :)

Ми се допаѓа начинот на кој се нацртани пропратен со онаа бизарна музика во позадина. Ептен се знаат да бидат добри.

Ако нешто мозе да ме насмеа тоа е овој цртан ги имам гледано сите епизоди инаку имаат и мини филм направено од 45 минути времетраење :)

Кога бев мал.. и коа ќе го дадеа цртанот..одма го гасев cartoon network.. од едноставна причина што ми се гади од цртанот =) најдобри се dexter ;D

ED ко:zver:а ќе лупне нешо ОФФТОПИК најбоњи е :icon_mrgr :icon_mrgr

имам другар ист како ед глупавиот хахаха
а најзакон лик од цртанов ми е џони (тој со големата глава)

nаjsmesni se trojcа edovci i morаm dа jа spomenаm i sаrа koа ke pocne dа se dere rаlf mi e nаjsmesen so toа otrаkаnite obicаi i jаdenjа

najdobar crtan i najsmesen sto go imam gledano vo zivotot.cekav da dojde 3 saat bidejki togas gi davaa na cartoon network i traea 1 saat.gi imam izgledano site epizodi ama sega imalo novi ama nemam vreme da gledam crtani,inaku crtanot e ZAKON.omilen lik se znae budalata ED.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom