eBay (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата corpz
  • Време на започнување Време на започнување
otrpilika za kolku dena stigaat doma?jas plativ im mi vika payment veruified i kolku se ceka za da se iprati?

Само што нарачав нешто од ebay, нарачката е од Хонг Конг, ме интересира како ќе знам дали е пратена пратката, ќе имам известување по маил или?

Само што нарачав нешто од ebay, нарачката е од Хонг Конг, ме интересира како ќе знам дали е пратена пратката, ќе имам известување по маил или?

Ако имаш наместено така, ќе ти стигне известување на меил, а секако ќе биде обележана како пратена таму во пратките во твојот профил.

Ако имаш наместено така, ќе ти стигне известување на меил, а секако ќе биде обележана како пратена таму во пратките во твојот профил.
А каде се мести тоа, ја се извинувам што досадувам, но прва нарачка ми е ова.

www.ioffer.com Сакам да нарачам нешто од оваа страница, и бидејќи ми е 1 пат сакaм да знам со кои картици во мкд може да се плача online дали може на пр. со visa electronic на стопанска? Фала

Продава ли некој од вас на ebay, како иде тоа? Знам дека постои голем ризик да бидеш фатен од пејпал и да бидеш блокиран, но може ли тоа некако да се избегне.

Како да ја пратам пратката со tracking number??
(china post delivery)

може некој што има pay pal, да ме контактира по ПП

Нарачав патики од 70 евра, како иде постапката за царина, дали ги задржуваат таму, или не секогаш плаќаш царина и зависи како им текне.
И ако на некој му се наоѓа линкот од царина со информациите поврзани со оваа тематика би било добро да ми го прати.

п.с. За колку време ви стига порачка од Британија, некој искуство?

Нарачав патики од 70 евра, како иде постапката за царина, дали ги задржуваат таму, или не секогаш плаќаш царина и зависи како им текне.
И ако на некој му се наоѓа линкот од царина со информациите поврзани со оваа тематика би било добро да ми го прати.

п.с. За колку време ви стига порачка од Британија, некој искуство?

За околу 1 месец ми стигнаа патики од Британија. Имам малце непријатно искуство со царина за патики кои чинеле 100 долари, тие ми бараа 2500 денари. Така да, останува да чекаш и да видиш што ќе им текне :/

Во purchase history ке ти биди обележано како пратено

1e9rpx.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom