Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден месец до месец и пол...otrpilika za kolku dena stigaat doma?jas plativ im mi vika payment veruified i kolku se ceka za da se iprati?
Еден месец до месец и пол...
Кај мене најрано за месец ми стигаат од DX или miniinthebox.Мене за 20 дена ми стигна пратката.
Само што нарачав нешто од ebay, нарачката е од Хонг Конг, ме интересира како ќе знам дали е пратена пратката, ќе имам известување по маил или?
А каде се мести тоа, ја се извинувам што досадувам, но прва нарачка ми е ова.Ако имаш наместено така, ќе ти стигне известување на меил, а секако ќе биде обележана како пратена таму во пратките во твојот профил.
otrpilika za kolku dena stigaat doma?jas plativ im mi vika payment veruified i kolku se ceka za da se iprati?
Нарачав патики од 70 евра, како иде постапката за царина, дали ги задржуваат таму, или не секогаш плаќаш царина и зависи како им текне.
И ако на некој му се наоѓа линкот од царина со информациите поврзани со оваа тематика би било добро да ми го прати.
п.с. За колку време ви стига порачка од Британија, некој искуство?
Само што нарачав нешто од ebay, нарачката е од Хонг Конг, ме интересира како ќе знам дали е пратена пратката, ќе имам известување по маил или?