- Член од
- 13 октомври 2011
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 13
Затоа и прашувам. не ми е баш сигурна работаваНекако ми се чудни доказите има црно бели слики со знакот на ибеј. Досега не сум сретнал таков случај.
Затоа и прашувам. не ми е баш сигурна работаваНекако ми се чудни доказите има црно бели слики со знакот на ибеј. Досега не сум сретнал таков случај.
Ако ти одговара цената терај.Затоа и прашувам. не ми е баш сигурна работава
За право во право си, нешто на сликата не е како што треба.![]()
tgoce не постои како корисник на ибеј. Ибеј е црно а буквите плави кои се со линковиИма мутено нешто.
Ако ти одговара цената терај.
Сигурно е дека ке умриме еден ден, друго ништо не е сигурно.
Сега ти го крстиш тој ти прди.
Имаш грешка во поштарината. За македонија е 3.99 фунти и кога би плаќал би платил 3,99+1,99.ве молам да ми објасните:
би сакал да го нарачам ова http://www.ebay.co.uk/itm/Citroen-C1-C2-C3-Xsara-picasso-2-Button-Remote-plastic-Key-Fob-Case-WITH-LOGO?item=180967949528&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo=LVI&itu=UCI&otn=5&po=LVI&ps=63&clkid=2419981120295531446
ако би платил преку paypal(немам отворено али би отворил) а цената е 1.99 фунти и пишува economy delivery 0.99 funti знач се на се би платил само 3 фунти ???
и што уште треба овде да платам???
читав нешто старите постови дека треба да запишеш словенија или бугарија за акаунт на пејпал , нели веке се одобри за македонија(така разбрав)
и уште нешто да прашам. на кој ибеј е наjефтино ( како што гледав на ebay.co.uk ми е најприфатливо. има ли киниски ибеј
или во овој англискиов има кинески шопови.
Поздрав
Имаш грешка во поштарината. За македонија е 3.99 фунти и кога би плаќал би платил 3,99+1,99.
За Македонија нема уште одобрено Пејпал, а за отворање акаунт со држава како Словенија или Бугарија покушај па ако успееш во ред, ако не никому ништо. Имаш тука туторијали за постапката, некогаш успева некогаш не.
За почеток пробај овде
http://www.ebay.com/ што би рекле на американскиот.
А да ја видеше годината кога е објавено?
Вакви секоја година има, а и башка колку што гледам на календарот сега сме 1 октомври, така да 24 септември мислам дека помина освем секако ако не работат по јулианскиот календар
Нема везе тоа, секако секоја година ова време истиот муабетА да ја видеше годината кога е објавено?
2. Септември 2011 - 16:43![]()
Ако го најдам уредникот што ги пушта вестиве секоја година носот ќе му го искршам и гзот банкомат за пејпал ќе му го направам.Вакви секоја година има, а и башка колку што гледам на календарот сега сме 1 октомври, така да 24 септември мислам дека помина освем секако ако не работат по јулианскиот календар
--- надополнето: 1 октомври 2012 во 20:17 ---
Нема везе тоа, секако секоја година ова време истиот муабет![]()