E3 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.792
Поени од реакции
52.801
Се ближи настанот кој сите гејмери го очекуваат секоја година. Е3 2014 ќе се одржи од 10ти до 12ти јуни.

Веќе се познати термините на најголемите прес конференции.

666.png

Термините на сликата се за наша временска зона.

А еве и листа на игри кои би требало да бидат прикажани:
qeI2GJB.jpg

Па, кои игри најмногу ги очекувате? Кој ќе биде подобар годинава, Сони или Мајкрософт? :D

Море сите ги очекувам!
Mass Effect 4, Far Cry 4, Persona 5, Assassins Creed, Uncharted 3, Mirror's Edge 2, Pokemon.. ах! :гик:

И нормално, пак ми се погодува настанов кога полагам... :mad:

BF5, FC4. Пријатно изненаден бев оф FC3.

Едвај чекам да ја видам Assassin's Creed Unity :vozbud:
На twitch.tv ќе се стрима или?

Dragon Age : Inqusition :vozbud:

Origins беше легендарна (прв дел)
Вториот дел го зезнаа малку повеќе сега од третиов дел се очекува многу, како Скајрим само дупло подобро :P

Шушкања почнаа дека МОЖЕБИ Сони имаат договор со Rockstar за прикажување на GTA V NG верзија. Чисто сумљам на вакво нешто, али се надевам дека ќе се деси. Евентуално вакво нешто, би значело дополнително најавување од Рокстар верзии за Xbox One и PC се разбира. Нешто како Е3 2006, кога МС ја најавија ГТА 4, и одма после тоа се појави вест на Рокстар, потврдувајќи ја веста, и додавајќи дека играта ќе излезе и за ПС3. Работата е што вакво нешто би било за re-release на одредена игра, а не за премиера. Сега се само шушкања, а може и да останат тоа. Но ако почекаат уште малце, ќе испадне пуштаат после една година, и би испаднало дека ќе продаваат стара игра.....

Иначе би сакал да ги видам AC Unity, CoD AW(иако се изгомнарија со тие future приказни), BF 5, Фифа(само доколку ПЦ верзијата е иста како и PS4 i X1), и ПЕС да видиме ако ја прикажат, што направиле Јапан. За последнава имаше вест дека играта ќе биде правена и во Лондон, европјаните да добијат минимално подруга верзија, или што им ја знам.

Редно е некст-џен ГТА да видиме. Ајде, нормално плус РС. Како шлаг на тортата ќе е демото од Assassin's Creed: Unity. Едвај чекам.

Destiny се чека ке биде сон играта Microsoft рекоа ке се сконцентрираат на игри оваа година само што е добар чекор :D

А што би имало во IGN Pre-Show и Post Show ?

А што би имало во IGN Pre-Show и Post Show ?
Организираат свои емисии пред и по конференциите, имаат и гости. Јас најчесто гледам на gamespot, ама сега ги зимав информациите од ign. Имаат гости, а имаат и по некоја ексклузивна најава и во нивните емисии.

Аха ок.. епа тоа не ми треба само конференциите ќе ги гледам кога ги претставуваат игрите :D

А пак ли ќе има стрим на twitch.tv? Ко што ми текнува јас E3 2013 го гледав на twitch.tv

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom